Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
crkla mi nokia 2700c
STRANA 1 OD 1
shortee crkla mi nokia 2700c 07.07.2011. 22:41 T37124

status: user
broj poruka: 568
kupljen pre godinu i po u paketu prenesi 200 i do danas radio savrseno ,preziveo 20tak padova bez posledica i danas popodne se samo ugasio i cao...sad se samo upali rukuju se one dve ruke i ugasi se opet...menjao sam bateriju,vadio karticu,sd karticu i ne znam sta mu je ....smor...paket je na 2 godine u telenoru kazu da donesem u najblizu prodavnicu i dace mi neki da se koristim a ovaj ce u servis da nose,e sad koliko je to za verovati...meni je samo imenik bitan jer sam hteo da ga bekapujem jedno 100 puta al uvek ono ma jok nece meni da crkne ...ccc konj
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ako si bio dovoljno upucen/priseban, pa si phonebook stavio na... 07.07.2011. 22:44 #342877

broj poruka: 11019
SIM karticu (a ne u phone memory), onda kontakte mozes iskopirati i pomocu nekog pozajmljenog telefona ili sim card reader-a...

shortee e brate moj 07.07.2011. 22:47 #342882

da sam bio pametan/priseban ne bi sad kukao ...sve telefone sam trpao u telefon nijedan na sim zato sto sam konj...al ajde mislim pozitivno nadam se da ce moci da se sredi makar da izvucem podatke al mi nije jasno kako samo crkne...fik i gotovo
tortojed Pa vidi - oni padovi koje je phone `preziveo`, mozda i jesu uzrok... 07.07.2011. 22:53 #342889

crkavanju. Nekada su posledice odmah primetne, nekada treba da prodje izvesno vreme (neka pukotina na stampanoj ploci dovodi do laganog kidanja `veza` itd.)...

shortee moguce moguce 07.07.2011. 23:01 #342892

videcu sta mu je ...da sam se smorio jesam al sta sad jbg teraj dalje :)
doca80 Re: moguce moguce 07.07.2011. 23:24 #342903

broj poruka: 3053
sta si trazio to si i dobio...telefon ne treba da ti padne 20 puta,i imenik ne treba da stoji samo na memoriji telefona...citava 3 klika po tastaturi su te delila od uspesno sacuvanih kontakata na sim kartici....ovako-sta god da ti je problem(softver,fles cip...) imenik si izgubio....

NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK

:: videcu sta mu je ...da sam se smorio jesam al sta sad jbg teraj dalje :)
shortee hvala 07.07.2011. 23:34 #342909

sto si me utesio hehe ja mislim da ce moci da se izvuce al videcemo ...a ovo za oslonac i sank si sto posto u pravu....ziveli
doca80 Re: hvala 07.07.2011. 23:40 #342910

broj poruka: 3053

ja ZNAM da nece moci da se izvuce nista,jer sta god da je problem,prva i osnovna stvar koja mora da se uradi je da softver mora da se preflesuje nov,a to automatski znaci gubitak SVIH popdataka sa telefona...ako fon proradi onda je problem bio zapucan softver...tek ako nov softver ne bude radio,ili se telefon zapuca u toku flesovanja,e tek to je znak da nesto drugo nije u redu(obicno je to fles cip)...kako god bilo,imenik je otisao.... a za sank...ziveli:)

NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK

:: sto si me utesio hehe ja mislim da ce moci da se izvuce al videcemo ...a ovo za oslonac i sank si sto posto u pravu....ziveli
shortee ura bre 08.07.2011. 17:26 #343096

nasao sam resenje posle cele noci guglanja i citanja foruma

http://www.megaupload.com/?d=RLHQNCAW

pokazano je kako da se prespoji licnom telefon i on kao proradi na kratko dovoljno da se iscupa sve sto treba...radi u proseku od 25sec do 3min i taman sam uspeo da iscupam ceo imenik skoro a telefon je crkao definitivno..sve sam merio nista nije osteceno al ne vredi dok ga na ovu foru nisam spojio nije hteo da upali....hvala ti google imam imenik najzad
tortojed To majstore Kratki! Kratko, ama yebitachno! 10.07.2011. 23:02 #343581

...

shortee tako je tortozderu brate 11.07.2011. 18:24 #343788

zainteresovan sam da kupim opet isti model ako neko ima a oce da proda nek se javi ili odvde il na mail...samo da radi telefon ne patim od ocuvanosti itd.....
skar 2700c 12.07.2011. 23:03 #344270

broj poruka: 3992
znam jednog decka,a on je Bog za te stvari :) javi se na PM :)

skar 2700c 12.07.2011. 23:03 #344271

broj poruka: 3992
znam jednog decka,a on je Bog za te stvari :) javi se na PM :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs