Danas odem u Vip i reko da vidim Galaxy S2 i Sensation i reko kolko bi me to izaslo ako bi uzimao na preplatu. Kaze mi tamo jedan radnik moze za 1 din. taman se ja obradovao reko uzimam da nemoram odma da dam 60.000 za telefon. Dam licnu kad ono k*rac kaze mi vi mozete najvecu tarifu da dobijete 300 Tarifu i da im doplatim dobru sumu novca koju nisam zapamtio. Reko zdravo i popizdim i odem da kupim u servis telefon. Pa me interesuje po kom oni to kriterijumu daju te telefone zaposlen sam u privatnoj firmi imam oko 25.000 platu,preko racuna placam rezije i dobijam kiriju za lokal oko 250 e. mesecno. Po mojim procenama trebao bi da dobijem ladno tarifu 2200.
Sta vi kazete?
P.S. Uzeo sam Galaxy S2.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
Ja sam jednom usao i kad su mom prijatelju koji je pun kao brod(par firmi etc..)iz Germanije isto tako nesto sasuli u facu, pa ajde da kazem da nije za mladje od 18 i osobe sa losim srcem.
Pa šta ti iz Vipa-a očekuju da će im jednog dana ušetati Donald Trump??? Black Wolf
:: o moju bananu i da svinguju u ritmu lambade :: :: Ja sam jednom usao i kad su mom prijatelju koji je pun kao brod(par firmi etc..)iz Germanije isto tako nesto sasuli u facu, pa ajde da kazem da nije za mladje od 18 i osobe sa losim srcem :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Gledao sam koliko izadje na kraju Galaxy S II za 1din. Narednih 24 meseca placas 4.490 dinara sto na kraju izadje 107000 dinara. Za te pare mozes uzeti 2 nova. Ta najveca tarifa jedino znaci poslovnim ljudima, kojima je mesecni racun preko 4000 dinara..
Gori ste od Gandijevih sunarodnika koji su nastanjeni van Gandijeve drzave....
Sta ti je srbin, on u glavi nesto zamisli a ich se ne uzbudjuje oko citanja onoga sto je u ponudi.
Znaci coveku rekli taj telefon dobijate samo ako se obavezete na veliku konzumaciju istog i to je to, nema tu nikakve zajebancije niti nipdastavanja, nisu bre oni budale pa da usled licne filantropije cine pametnim srbima, svi tu rade samo zbog para i to je surova istina koju niko nece da prihvati.
Jedino sto uvek treba imati na umu je da te trgovci sveta ali bas svi do jednog razumeju (ma kojim jezikom govoris) sta hoces i koje su tvoje potrebe ALI samo dok su pare u tvojim rukama a roba u njihovim, kad se situacija izmeni tj pare predju iz tvojih u njihove a roba iz njihovih u tvoje ruke sve se drasticno menja, ti imas daleko vece potrebe a oni nekako gube culo sluha te ispoljavaju stanovitu dozu idiotizma ili ti nedostatka razumevanja.
Evo ovde u Kuala Lumpuru mozes da kupis iPhone 4 samo na ugovor u slobodnoj prodaji ga nema i kad se vezes na ugovor i najnizu tarifu cena mu je kao kod `snalazlivih importera` kosih ociju koji ga cene jedno 500-600E za model sa 16Gb memorije, ali kad se obavezes da trosis najjacu tarifu dobijes ga za vise nego skormnih 200E.
Sta je najbitnije znas da si bas ti prva budala koja ga unistava, da nije ciman i razvaljen nekim breakom i da na njemu svi servisi rade zato sto se tvoj provajder ugovorom sa Apple obavezao da obezbedi sve one servise koje sam Apple reklamira, u suprotnom kod pomenutih `snalazljivih importera` ne znas sta dobijas i to placas prilicno puno.
Bez ljutnje, ali malo je nerealno ocekivati da tek tako dele telefone od 600 eura za samo 1 din, pa nisu oni blesavi. Dace ti telefon za 1 din, ako si neki njihov klijent koji ima mesecne recune reda par hiljada dinara, ne moze to svako da dobije. Prvo te provere, pa vide dali im se isplati da ti daju tako skup telefon.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.