Odlučio sam da kupim novi morbidni, pardon mobilni telefon. Do sada sam kupovao samo Nokije, pa bih da nastavim tu tradiciju. Za oko su mi zapala tri telefona: X5-01, X3-02 Touch and Type i 5800 ExpressMusic. Ono što je meni bitno je da ima dobru reprodukciju muzike, da podržava memorijske kartice od barem 16GB i da baterija što duže traje. Poželjno bi bilo da ima i dobru kameru, a ne moram uvek da vucaram foto-aparat ako nešto hoću da fotografišem. Ostalo toliko nije bitno. Naravno, ako ima neki model drugog proizvođača za slične pare (170-180 evra), slobodno predložite, pošto se u mobilne ne razumem ni približno kao u kompjutere.
Ne hvataj se za Nokie, odavno nisu konkurentne bilo čemu...
Ne mogu da verujem da možeš da pomišljaš na 5800 sa rezistivnim ekranom, debelim dimenzijama, i mrtvim symbianom. Za 170 evra uzmi Wildfire S, progledaćeš... __________________ Scourge of PCBerza
Wildfire S nema za te pare... (180eur) Nabavna cena mu nije ispod (210eur) Ja jurim njega od kad se pojavio i tek treba da ide cena dole. Za 180 moze da nadje obican Wildfire, koji je isto jako dobar, ali sa manjom rezolucijom ekrana.
Juce instalirah Garmin mobile XT na C5-03 (8GB kartica unutra, a moze 16GB) i odusevih se kako lepo radi telefon. Problem je koliko traje baterija, i kakav je zvuk. Ako je neko ima (alo duze) neka se javi.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Za 250 - 300 e moze da se nadje Galaxy S ne otpakovan. Ja mislim da pogledas malo, trebalo bi da imas za te pare da nadjes ovo sto je aco rekao, Samsung Galaxy Ace :
na mobilnisvet ili na ovom sajtu gsmarena(dobar sajt inace) izaberi sta zelis od funkcija telefona i idi na search, pa onda kad se smanji izbor telefona opet pitaj ovde za predloge, bas sam malopre pretrazivao za neki fon po svojim kriterijumima i takav fon jos ne postoji :/ ili sam ja prezahtevan korisnik :))
Ako hoce da spusti malo i ako je telefon ispravan uz obaveznu garanciju...
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Nokie C5 i X3-02 sam danas našao u Sremskoj Mitrovici po 13-14 hiljada, za ostale ću proveriti do kraja nedelje, pa kad utopim 690 II Advanced, onda ću moći da se ponovim.
malo pretraživao Mobilnisvet i iskopao još tri fona: Nokia X6 16GB, Samsung Wave 525 i SE Xperia X8. Neki od ovih smartfonova koje ste mi predložili debelo prelaze količinu para koje sam spreman da dam na mobilni telefon. Da još napomenem da već dve godine koristim Nokia 5310 XpressMusic, koja je u suštini običan telefon, u odnosu na većinu ovde pominjanih. Tako da i to uzmite u obzir kada mi budete preporučivali neki fon.
pa ne znam sto, jos moze da se upuje sa 1.6 na 2. nesto 1-2 ja sam ga cackao i ok je skroz a i ovi sa gsm arene su ga nahvalili, sta znam, android ko android
nVidia je debela a AMD ima kriv nos
:: Taj fon je sve samo ne dobar, bar po pitanju unutrasnjosti, bolje je citati Kafkin proces nego se bakcati sa nekim njegovim opcijama :: :: Medjutim na hardware-skom delu je neverovatan!!!, sta mu moj kolega radi svaki put kad potegnemo i nista- radi kao prvog dana :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: topla preporuka LG optimus GT 54 :: :: http://www.gsmarena.com/lg_gt540_optimus-3081.ph :: :: :: :: cini mi se oko 130 evra, nema bolje za te par :: :: :: :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: :: :: ::
:: malo pretraživao Mobilnisvet i iskopao još tri fona :: Nokia X6 16GB, Samsung Wave 525 i SE Xperia X8 :: Neki od ovih smartfonova koje ste mi predložili debelo prelaze količinu para koje sam spreman da dam na mobilni telefon :: Da još napomenem da već dve godine koristim Nokia 5310 XpressMusic, koja je u suštini običan telefon, u odnosu na većinu ovde pominjanih. Tako da i to uzmite u obzir kada mi budete preporučivali neki fon :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Nema na cemu... Ali to ne treba da te plasi, nadjes se sa likom pogledas da li sve radi, pogledas i papire da li se poklapaju imei brojevi i zavrsis posao... Ja znam dosta ljudi koji su uzimali tel uz paket i odma ih prodali...
:: Baš se pitam zašto ga prodaje tako brzo i za 50 evra manje :: Tebi kolega, hvala, ali te varijante mi ne odgovaraju :: :: Nego, niko mi ne reče ništa za ova druga tri telefona, koja sam naveo :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Još jednom, koji od ova tri: Samsung I5800 Galaxy Apollo (145€) Sony Ericsson xperia X8 (140€) LG Optimus GT540 (130€). Cene su iz prodavnica u Sremskoj Mitrovici.
Znam da smaram, ali ne bih da se pravim pametan, pa da na svoju ruku kupim nešto čime ću se patiti narednih godinu i po dve.
:: Još jednom, koji od ova tri :: Samsung I5800 Galaxy Apollo (145€ :: Sony Ericsson xperia X8 (140€ :: LG Optimus GT540 (130€) :: Cene su iz prodavnica u Sremskoj Mitrovici :: :: Znam da smaram, ali ne bih da se pravim pametan, pa da na svoju ruku kupim nešto čime ću se patiti narednih godinu i po dve :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Prijatelj ima I5800...nije los fon, solidan, nije da sam ga nesto dugo koristio, ali za te pare vredi. Solidan touch, rezolucija malo je*e zbog programa, ali uskoro bi trebali da izadju custom za njega, kao i 2.3 sistem.
X8 ne znam kakav je, a LG svi hvale. Za te pare, neverovatno je sta sve ima telefon Planiram da ga uzmem ovih dana preko mt:s-a najverovatnije, ako uzmes pre mene, sibni poruku na mail sa utiscima kakav je.
Takodje, iako nigde ne pise, telefon ima GPU, tako da mogu da se igraju i malo `zahtevnije` igre tipa `Angry birds`.
Lično mi je važnija reprodukcija muzike, od kvaliteta kamere, jer ni na jednom fonu nije sigurno gora od ove na Nokiji 5310. Jednom sam slikao unutrašnjost kućišta, probe radi, i zamalo da me strefi šlog.
Nzm, ja sam samo koristio SE telefon :) i on pravi super slike, ima dosta podesavanja za slike i skroz je zadovoljavajuc danju, nocu ne bas, tako da bih mozda onda uzo xperiu :D ali sta znam mozda je LG brzi, bolja rezolucija, nisam uporedjivao, sam odluci ako se sveo izbor na ta 3 koji ti najbolje lezi :)
:: Lično mi je važnija reprodukcija muzike, od kvaliteta kamere, jer ni na jednom fonu nije sigurno gora od ove na Nokiji 5310. Jednom sam slikao unutrašnjost kućišta, probe radi, i zamalo da me strefi šlog :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
ako X8 ima za 140 e onda njega jer ima bolji ekran od LG po bojama i vidljivosti na suncu, ostalo je isto, ista rezolucija ekrana, procesor kamera(MP) itd, a sonyericsson ima dobar zvuk, eto :)
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.