da li iko ima predstavu da li se u posti moze ograniciti primanje poziva samo od brojeva koji nisu skriveni tj private caller, znaci filtracija takvih skrivenih poziva
ako ne, da li postoji fixni tj stabiln telefon koji ima tu opciju.
Hvala unapred .)
Lenovo Y560 Intel i3 330M 2.13GHz HM55 3GB DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
Kada sam pre 11 godina pokušao i samo preko veze uspeo da dobijem identifikaciju (poziv na čekanju sam dobio bez problema) video sam da fiksna telefonija nudi 15 usliga, proveri da li je ovo što ti tražiš među njima.
da li postoji stabilni koji ima tu opciju, to ne znam, vrlo moguce da postoji a u centrali sigurno da ima ta opcija, samo je pitanje da li ce ti ukljuciti ili ne raspitaj se, sta drugo sve pod uslovom da si na digitalnoj, naravno
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.