Od jednog lepog dana meni na kompu nece da prepozna moj mob preko usb kabla, ni na windows 7 ni na windows xp. Radi na drugim kompjuterima ali samo na mom nece, ni posle restartovanja,gasenja,sekiranja sekiricom. Plus kada god da ukljucim mob izbrise mi wallpaper (vrlo iritantno). Ako neko zna kaj bi mu moglo biti i rad je da mi pomogne fala.
Tesko da ce reinstall da bude moguc - upgrade-i se jako retko...
29.08.2011. 08:30
status: user broj poruka: 11019
pojavljuju (za starije Symbian-e) a obzirom da sve DOBRO radi na DRUGIM kompovima, pitanje je da li bi i pomoglo. Ipak, mozes pokusati hard reset (factory reset). Ne zaboravi da (na nekom drugom PC-ju) prethodno uradis backup.
Da nisi na PC-ju ukljucio neku vrstu sinhronizacije podataka izmedju PC-ja i fona? Moguce je da zbog nekog `automatizma` (ako je ukljucena sinhronizacija) a usled nestanka odredjenih fajlova nastaje `zabunjivanje`?
Probaj da se `zakacis` preko bluetooth-a. Ako bude radilo kako treba onda je problem (ili jedan deo problema, posto pominjes stalno iscezavanje wallpaper-a) mozda u kablu ili na PC-jevom USB konektoru...
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.