IPhone4, sacekaj jos malo da izadje 4Gs ili 5-ica kako li ce ga vec nazvati, pa ce 4g-u opasti cena .)
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
Jedino sto N8 ima bolje je kamera koja je fantasticna, usudicu se reci najbolja ikad postavljena u mobilni telefon.
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Jedino sto N8 ima bolje je kamera koja je fantasticna, usudicu se reci najbolja ikad postavljena u mobilni telefon :: :: AMD Phenom II X4 955 BE :: Gigabyte GA-880GA UD3H :: EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 :: Gainward ATI HD 3870 512mb :: WD Caviar 640GB blue :: Cooler Master Hyper 212 Plus :: :: ::
-Ako ti se bacaju pare....Iphone onda. -Ako ti treba bagovit telefon sa starijim OS-om, onda N8 ( da napomenem samo da je dosta N8 modela vraceno zbog raznih problema). -x7 je nov model u odnosu na prethodna dva, slicne su mu karakteristike kao N8, ima 8mpx kameru za razliku od 12 koja ima N8, oba snimaju u HD, ima veci displej, Symbian Anna, malo drugaciji dizajn i sigurno nizu cenu. Iskreno ja bih birao x7 izmedju ova 3 modela, ne bih platio vise $ iPhone samo zato sto je to Apple, a iskreno, kada bih sebi uzimao telefon, uzeo bih Xperia Arc, ubedljivo najbolji Android trenutno, cena mu je oko 500 eura po oglasima.
Asus M4A88T-V EVO Gemini II 2x2 12cm fan Phenom x2 560 4ghz OC Kingston HyperX 2x2gb 1600mhz Powercolor 6850 1gb Cooler Master M520
Od ovih ovde iPhone 4, iPhone 4S/5 ce izaci izgleda 30. septembra tako da ce pasti cene trenutnim modelima, a i pojavice se iPhone 4 8GB koji ce biti jeftiniji :). Ja da sam na tvom mestu bih najpre isao na neki Android telefon.
Nema ovde dvoumljenja, nema ovde sta da trazi nokia. Da si ubacio neki bolestan htc (opet ne bi trebalo da se dvoumis) pa ajde, inace iP4. Ono sto je zanimljivo sto nokia moze je USB on-the-go, uz pomoc adaptera shljapis flash i mozes da kopiras podatke :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
ako treba za slikuvanje, kao sto ja vodim rat oko izbora telefona, a kad sam pitao koliko je N8, prodavac mi rekao 290e, lepo se okrenu i izadjo xD :D lepo uzmem ko covek k800 ili k810 za sada jeftini a bolji telefoni za slikanje nema, pa kad budem bio neki ministar, onda lepo bapnem 500e i uzmem telefon koji je dobar, kvalitetan, i pravi dobre slike, uz to dokupim akomulator da dopunjujem bateriju, posto su ima baterije sranje zivo, ne moze ni 2 dana da izguraju uz normalno koriscenje.... ://
Vezano za temu, nem pojma, ako se gleda za slikanje, uzmes najbolji od tih koji prave najbolje slike, ako za dizajn, uzmes dizajn i sta ti ja znam :)
Koja crna 2 dana xD Da mi traje na hd2 baterija 2 dana, ja bih se ozenio :D Elem, sad mi se nesto sjebala kartica od 8gb, i kad je u telefonu, baterija traje manje od pola dana. Slucajno sam provalio da je ona u pitanju, taman sam se bio pomirio da moram novu da kupim, posto sam uzeo mob krajem aprila, prosle godine, i do sada ga punio oko 500x, pa rekoh to je to :D Medjutim, kada izvadim microSD baterija traje opusteno dan i po, sto je meni vise nego dovoljno. Od baterije trazim da istraje 25 sati i to je to, ja presrecan.
Elem, postavljacu teme, uzmi taj eyePhone i ne bij mnogo glavu (ako vec neces mili mi htc)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: ako treba za slikuvanje, kao sto ja vodim rat oko izbora telefona, a kad sam pitao koliko je N8, prodavac mi rekao 290e, lepo se okrenu i izadjo xD :D lepo uzmem ko covek k800 ili k810 za sada jeftini a bolji telefoni za slikanje nema, pa kad budem bio neki ministar, onda lepo bapnem 500e i uzmem telefon koji je dobar, kvalitetan, i pravi dobre slike, uz to dokupim akomulator da dopunjujem bateriju, posto su ima baterije sranje zivo, ne moze ni 2 dana da izguraju uz normalno koriscenje.... :/ :: :: Vezano za temu, nem pojma, ako se gleda za slikanje, uzmes najbolji od tih koji prave najbolje slike, ako za dizajn, uzmes dizajn i sta ti ja znam : :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Ma nem pojma dal je nov ili polovan, moguce da je polovan, nzm, uglavnom sam pitao prodavca imas li neki fon koji je touch i ima xenon blic i da pravi dobre slike, reko mi, pa to samo N8 i toliko kosta, ja se okrenu i izadjo :D
:: :: :: :: :: ako treba za slikuvanje, kao sto ja vodim rat oko izbora telefona, a kad sam pitao koliko je N8, prodavac mi rekao 290e, lepo se okrenu i izadjo xD :: :: :: Gde to ima za 290e nova N8 ::
:: :: :: :: :: ako treba za slikuvanje, kao sto ja vodim rat oko izbora telefona, a kad sam pitao koliko je N8, prodavac mi rekao 290e, lepo se okrenu i izadjo xD :: :: :: Gde to ima za 290e nova N8 ::
Pa zato sto mu je skup... Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Gile, lupas. Reci ti meni zasto po tebi iPhone ima los softver :: :: Navedi mi jedan argument :: :: :: :: iPhone kao hardverski uredjaj je dobar, ali je softver horor - strava i uzas. Zato bolje juri normalniji android :: :: :: :: Pozdrav!
Ne znam zašto nećeš neki Android, ali ok... Od tih navedenih iP4, koristio sam ga malo davno još kada je došao ortak iz SAD-a, odličan fon. Jedino ne znam kakvi su ovi što se prodaju u Srbiji
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.