Imam Nokiu 6303 Classic kojoj je otisao software, kad je ukljucim ona se sama iskljuci posle par sec. Imam kabl za povezivanje sa racunarom. Preko kog programa mogu da je flashujem?
Instalirao sam Ovi suite, komp mi prepozna telefon, ali taj program ne.. Kad prikljucim usbom telefon na komp i ukljucim fon, izadje start up phone without SIM card? i komp ga prepozna tad... Ali ako idem accept odma se gasi sa porukom Contact Service koja se pojavi na pola sekunde..
Nažalost te stvari ne mogu u kući da se reše. Kod Android telefona ili iPhone-a ako nešto zabode lako mu reinstaliraš firmware, ali kod starijih telefona je mrka kapa. Moraće na serijski kabl da se kači koji nije u slobodnoj prodaji...
U prevodu, nosi u servis... __________________ Scourge of PCBerza
6303 jeste iz 2009.godine, ali mu je softver iz 1999.godine. U pravu je Daum. Pukao je SW i nemaš više USB konekciju. Mora u servis na box. Kontaktiraj čika Skara sa foruma, jer kod njega je oko 600 kinti. Ostali serviseri ne udaraju više ni enter bez tauzenke. Mada ni Skar, zbog takvih znalaca, ne posećuje više ovaj forum.
Voleo bih da i medju ovim novim, pametnim vidim tako jaku šasiju...
10.10.2011. 23:35
status: user broj poruka: 11019
i tako izdrzljive tastere (imadoh 6300 classic - sta je taj preziveo, to ni tenk T-34 iskusio nije)... - - - - - - izvinjavam se prisutnima: nisam primetio da je covek napisao da mu se iskljucuje vec nakon par sekundi. Morace u servis...
Kad u USB ubodeš neispravan fleš, PC ga vidi ali sa njim ne komunicira. Napisao sam ti da ne komunicira sa telefonom, a ne da ga ne vidi. Mora da se kači na drugi interfejs.
ako je kontakt service,moze da ti se fleshuje zilion puta,neces sa tim nista postici... to je hardwerski problem i pogledaj da ga odneses kod nekog dobrog majstora,da ti ne izduva plocu ko majmun,pa mozes telefon baciit.. inace te 6303 su bar po meni odlicni telefoni,sto rece Tortozder,naravno telefoni,pre svega .D
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.