moze malo detaljniji opis,da li je full oprema,kakvo je stanje... ako je max ocuvan i u full oko 80-90 u vrh glave,i prodaji to od Nove Godine nema vise Sony Ericssona,znaci prakticno imas vec zivog mrtvac .)
:: moze malo detaljniji opis,da li je full oprema,kakvo je stanje.. :: ako je max ocuvan i u full oko 80-90 u vrh glave,i prodaji to od Nove Godine nema vise Sony Ericssona,znaci prakticno imas vec zivog mrtvac . ::
Ma da, izgleda da je tako. Meni taman stigao Xperia Neo iz DE....nema mana zasad Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Kako nema? Valjda samo Sony kupuje sve od Ericssona i eventualno menja ime u Sony ili Experia, a u sustini ostaje isti djavo... :: :: Mene vise brine sto su im svi novi telefoni pod nekom manom... : :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: moze malo detaljniji opis,da li je full oprema,kakvo je stanje.. :: :: ako je max ocuvan i u full oko 80-90 u vrh glave,i prodaji to od Nove Godine nema vise Sony Ericssona,znaci prakticno imas vec zivog mrtvac . :: ::
Eee pa to je super, o njemu razmisljam ovih dana, stvarno o njemu nisam nasao ista (masovno) lose, pricaj kakav je :)
Jedino zbog cega ne mogu konacno da prelomim je cudan izbor boja i jaka cena, hteo sam Neo V beli on mi je bas za merak ali ih ima vazdan falicnih restartuju se po ceo dan :/
da ne pisem referat? Uzeo sam sivi, bio je 260e, direktno sa amazona de. Čačkam ga evo nekiih 3 nedelje, nikakvih problema nisam imao. Izrada je dobra, iako sam bio skeptičan malo u startu zbog plastike (bio je kod mene u to vreme i jedan 4S, koji je naravno neuporediv, sto ima svoju cenu). Ekran je vrh, boje, kontrast...upoređivao sam sa 4S, nema neke posebne razlike, bar mom oku. Sve funkcije rade dobro, nema problema s prijemom, odličan mikrofon i slušalica pri razgovoru (izgleda radi noise cancelation), wifi, navigacija, igre sa marketa...sve je brzo i glatko. Baterija lagano dan uz konstantno mučenje, a uz redukciju nekih parametara (osvetljenje) moze oko 2.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pa sve si rekao :) Baterija me najvise zanimala i dimenzije, jel nije predebeo, kako lezi u ruci i jel dobro izgleda ta boja u prirodi? Au pa ne bih trepnuo za 260e, ovde je koliko sam gledao oko 285, a to mi je nekako alarmantno blizu 300e sto mi je malo neprijatno da dam za telefon.
Nije predebeo, dobro leži u ruci. Po meni taman, Ray ima premali ekran, dok je Arc ipak prevelik. Baš dobro izgleda boja, pozitivna promena u odnosu na zastupljene crne glossy modele... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Pa sve si rekao :) Baterija me najvise zanimala i dimenzije, jel nije predebeo, kako lezi u ruci i jel dobro izgleda ta boja u prirodi :: Au pa ne bih trepnuo za 260e, ovde je koliko sam gledao oko 285, a to mi je nekako alarmantno blizu 300e sto mi je malo neprijatno da dam za telefon. :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Ovo je Neo, bez V. V ima slabiju kamere i još neke sitnice Fiat iustitia, et pereat mundus
:: SOE Xperia Neo V MT11i blue gradient *EU* 220.00 :: SOE Xperia Neo V MT11i silver 235.00 :: SOE Xperia Neo V MT11i white 240.00 :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Telefon je sa full opremom a takav je i kupljen pre ravno godinu dana. U odlicnom je stanju odnosno veoma dobro ocuvan. Medjutim ako toliko vredi koliko si naveo nemam bas nikakav racun da ga prodajem. Ima da ga koristim dok ne crkne i to mu je to. U svakom slucaju hvala na odgovoru i proceni.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.