kod telenora sam,zvao sam i jedina mogucnost je da im dam 3 vremenska perioda kad me je taj neko pozvao pod uslovom da je veza bila bar uspostavljena,ali to je jako dug period da bih se setio kad je veza bila uspostavljena,uglavnom je to samo cimanje.Sreca pa me se neseti bas tako cesto taj neko.Pomislih mozda postoji neki programcic koji bih povezao sa mob pa da upecam tu osobu.
:: Pozovi telekom, i trazi da to resi, nisi jedini kome se to desavalo.. :: :: ::
Takodje sam i ja imao isti problem kod Telenora u nocnom periodu s tim da sam ja uspostavio vezu (uspeo na par sekundi) i onda su mi trazili tri vremena da posaljem kada je to bilo i onda valjda posle njihove intervencije to se vise nije desavalo. Nisu hteli uglavnom da kazu sa kog broja dolazi iako sam im slao pismeni dopis posto je broj na pravno lice. I moras da budes vlasnik broja i saljes pismeni zahtev (bar su meni tako trazili).
probaj iskljuciti jedno vreme mobilni telefon,kad te lik cimne,a ti si nedostupan,cini mi se da treb da dobijes sms o propustenom pozivu,i trebalo bi da pokaze broj....bar je to ranije funkcionisalo...
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.