telefon je za suprugu muski je podnela porodjaj, a i rodjendan joj je pa sam resio da je nagradim :) elem, probala je wildfire i kaze da joj se ne svidja mozda nesto ovako: http://mobilnisvet.com/mobilni/2837/Samsung/Google-Nexus-S kakav je ovo telefon?
ne mogu da verujem da joj se ne svidja Wildfire, telefon je prelep, a za taj Samsung neam pojma
:: telefon je za suprug :: muski je podnela porodjaj, a i rodjendan joj je pa sam resio da je nagradim : :: elem, probala je wildfire i kaze da joj se ne svidj :: mozda nesto ovako :: http://mobilnisvet.com/mobilni/2837/Samsung/Google-Nexus- :: kakav je ovo telefon :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
interfejs joj se ne svidja tako kaze :) sad bas citam kompletne testove za mobilnom svetu za telefone koje si predlozio hvali ih ovaj Murtazin... ja tom coveku stvarno verujem nikad se promasi da kaze da je nesto srnje, ako je zaista tako
Samsung Galaxy S je odlican tel. Tek kada sam ga drzao u ruci i cackao jos bolji utisak imam. E sad mozda nije Zenski. A Galaxy-Mini-S5570 nebi preporucio zbog lose rezolucije.
Nexus S ima stock verziju Androida i nije težak za rukovanje. Isti je po specifikacijama kao Galaxy S sem što ima zakrivljen ekran što mu daje neki bolji šmek, i ima LED blic dok Galaxy S nema nikakav. To ti je dobar telefon do 250 evra. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Pokusaj da nadjesh polovan iphone 3g ili 3gs,ima super ocuvanih ,nekih gotovo i ne koriscenih za 150-180e.Tako sam neshto gledao kad je jedan lik sa faksa uzimao sebi telefon.
+1 za Nexus i S. Moze i S plus (ako se uklapa u budzet).
14.12.2011. 22:03
status: user broj poruka: 11019
Usput: cestitam (trebalo je da se pohvalis, direktno, da si jope postao tata). Inace, cinis nepravdu zenskom polu kada kazes de je `porodjaj podnela muski` - s obzirom na to sta zene sve mogu da podnesu, muskarci bi trebalo da se pokriju usima i nadaju se da ih niko nece pomenuti...
evo, sad bas gledam Nexus S I9023 `muskarci bi trebalo da se pokriju usima i nadaju se da ih niko nece pomenuti` pa, da...to je i moja poenta bila...uz malo sarkazma sala na racun nas muskih hvala na cestitkama inace, gledam po oglasima i cudim se kako su cene polovnih telefona manje od novih!!! skoro 50% od cene novih. kako je moguce da je tolika razlika? a svi `korisceni 1 dan`, `samo probani`, `novi, neotpakovani`... malo mi frka da na prvu poverujem u to da li je neko skoro kupovao telefon preko oglasa? sme li da se veruje tako niskim cenama?
Moj predlog ti je da pogledas Sony Ericsson Xperia Mini (moze i Pr0). Taj telefon me je itekako prijatno iznenadio svojim kvalitetom izrade, touch screnom (perfektan!!!) koji ima, kao i brzinom rada, a narocito video kamerom... Probao sam takodje i Wildfire i po meni ne moze da mu pridje, a sto se tice nekog samsung-a predlozio bih ti da ih zaobidjes, kad tad ce ti se nesto pokvariti... Pogledaj ovu Xperi-u, tel je fantazija... Cak ces i da ustedish lovu, a koliko vidim skoro uopste ih nema po oglasima, za razliku od wildfire-a i HD mini kojih imas koliko hoces... HD msm da je ok tel i bolji id wild, mada probaj pa vidi sta ti vise odgovara...
Kupovan wilfire S nov, bio nov, pofine manje nego u radnji, papiri, garancija, sa operatera, ko chasha. Inace, ako joj se sense ne svidja, onda ne znam koji telefon ce da joj se svidja. Ja zvanicno do kraja zivota necu da imam telefon koji na sebi nema sense. Necu da pominjem onaj sa 3D efektom, trenutno taj koristim sa Incredible S i wow je, no comment. Ko god da je video samo s`usro :)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: evo, sad bas gledam Nexus S I902 :: `muskarci bi trebalo da se pokriju usima i nadaju se da ih niko nece pomenuti :: pa, da...to je i moja poenta bila...uz malo sarkazm :: sala na racun nas muski :: hvala na cestitkam :: inace, gledam po oglasima i cudim se kako su cene polovnih telefona manje od novih!! :: skoro 50% od cene novih :: kako je moguce da je tolika razlika? a svi `korisceni 1 dan`, `samo probani`, `novi, neotpakovani`.. :: malo mi frka da na prvu poverujem u t :: da li je neko skoro kupovao telefon preko oglasa :: sme li da se veruje tako niskim cenama :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Foraj je u tome sto ljudi dobijaju razen kompenzacije vaucere impopuste kod nekih providera mts vip telenor. Ili pak dobiju paket sa sve tel preko firme ksrticu zadrze a tel prodaju. Ja sam sebi uze neraspakovan tel upravo sa oglasa sa sve telenor gar na dve god. Vidi se da li je koristeno tj samo probano ili nem da se prepoznati. Kod neraspakovanih stvar je cista. Imas oci pa idis sta je novo a sta nije. Menije ovo treci te koji sam uzeo preko oglasa i svi su bili potpuno novi
:: evo, sad bas gledam Nexus S I902 :: `muskarci bi trebalo da se pokriju usima i nadaju se da ih niko nece pomenuti :: pa, da...to je i moja poenta bila...uz malo sarkazm :: sala na racun nas muski :: hvala na cestitkam :: inace, gledam po oglasima i cudim se kako su cene polovnih telefona manje od novih!! :: skoro 50% od cene novih :: kako je moguce da je tolika razlika? a svi `korisceni 1 dan`, `samo probani`, `novi, neotpakovani`.. :: malo mi frka da na prvu poverujem u t :: da li je neko skoro kupovao telefon preko oglasa :: sme li da se veruje tako niskim cenama :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Jel si pogledaj Xperi-u Mini (ne X10, nego obicnu) ??? Tel je po meni klasu iznad desire S...
:: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/ :: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2885/HTC/Desire- :: desire s je 260e sa Telenor :: ima garanciju 22 meseca i lik kaze da je moguce koristiti ga na drugim mrezama :: da li Telenor zakljucava svoje telefone :: da li je moguce da ja, kao trece lice, koristim garanciju kod Telenora koja glasi na njegovo ime :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Zaključava sve telefone. Taj je već neko otključavao. Menja mu SW, rutovao.. To poništava garanciju ako ne vratiš fabrički SW. Kod Telenora garanciju može ostvariti samo onaj čije ime piše na njoj. Isto je i kod VIP-a. Kod MTS-a je bolje jer je garancija na telefon, a ne na čoveka.
SIM free, novi u full pakovanju: Samsung i9023 Google Nexus S black *EU* 245.00 evra. HTC Google Nexus One 205.00 evra.
mogu da proverim da li je telenorov fon rutovan ili menjan na bilo koji nacin?
@Plamen xperia mini sam gledao u radnjama i nije mi se svideo... a na osnovu cega je taj telefon klasu iznad ovih u vezi sa kojim sam se ja dvoumio? ne pravim se pametan, vec stvarno ne znam!
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.