Pre par dana kupio sam navedeni telefon i zadovoljan sam, finac, cvrst kao stena, baterija 7 dana odlicna kamera, funkcije ali ima jedan problemcic glas sagovornika tokom razgovora je suvise tih cak i kada je zvuk pojacan na maksimum.interesuje me da li postoji mogucnost da se hardverski ili softverski pojaca zvuk u slusalici?pozz
mozes je otvoriti i videti da li su srafovi dovoljno dotegnuti moras znati jos jedno,ako si koristio HTC pre toga,da je nokia bar upola tisa, mada jako tesko da ces naci tu slusalicu da je original,ove kopije imaju problem sa snagom,sumom,i puckanjem al isto tako ponekad se desi da je hardwerski problem...ne do same slusalice nego do ploce od koga si uzeo,ako imas garanciju probaj da se pozoves na nju, i ne slusaj ove glupe komentarre to je odlicna masina!
Skar hvala druze na pomoci nasao sam kod ortaka originalnu slusalicu pokusacu jos to nisam koristio nikada htc ali sam koristio dosta nokia samsunga u poslednje vreme i lg540 sad p500 i hvala Bogu nisam imao problema sa njima odlicno su se culi na obe strane telefonom sam generalno stvarno zadovoljan osim tog problema.
Skeptik ne znam decko da li se z.......s ili si ozbiljan u svakom slucaju tako mozes da komentarises sa tvojom mamom a tih deset evra uzmi i stavi tamo gde Sunce ne sija!ja nisam postavio temu zato sto eto nemam pametnija posla pa resio nekoga ovde da maltretiram vec zato sto me muka naterala i da bih dobio neki pametan odgovor od ljudi koji se mnogo bolje razumeju u ove stvari nego ja i koji su voljni da pomognu!
Problem resen.na misice ali resen.dao sam 180 e za telefon sa fals maskom prepakovan u jednoj j.....j tezgi u Novom Beogradu jeste original finac ploca u odlicnom stanju ali nije valjala slusalica i maska drugar mi je zamenio zadnji deo maske stavio original sivu masku i zamenio slusalicu onu buvljacku sa originalnom i sad je vec druga prica a sve me kostalo oko 1200 dinara.svaka skola se placa ja sam moju skupo platio ali na greskama se uci.molim administratore ako je moguce da brisu temu ako je moguce hvala svima na pomoci pozz.
Sreca moja pa mi je drugar ugradio originalnu masku u pola cene bez naplacivanja slusalice i rada a i onih 1200 sam ga jedva castio zasto sto znam kako se krecu cene i maske i rada i mnogo vise bi me izaslo na drugom mestu.pozz
:: :: :: :: Sreca moja pa mi je drugar ugradio originalnu masku u pola cene bez naplacivanja slusalice i rada a i onih 1200 sam ga jedva castio zasto sto znam kako se krecu cene i maske i rada i mnogo vise bi me izaslo na drugom mestu.pozz
Em si preplatio telefon, em bacio pare na masku, em si mogao mnogo bolji telefon da uzmeš za 200 evra sve ukupno... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.