Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Nokia e72
STRANA 1 OD 1
Alexva Nokia e72 16.12.2011. 16:09 T42038

status: user
broj poruka: 134

Pre par dana kupio sam navedeni telefon i zadovoljan sam, finac, cvrst kao stena, baterija 7 dana odlicna kamera, funkcije ali ima jedan problemcic glas sagovornika tokom razgovora je suvise tih cak i kada je zvuk pojacan na maksimum.interesuje me da li postoji mogucnost da se hardverski ili softverski pojaca zvuk u slusalici?pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toocool re 16.12.2011. 16:59 #384829

broj poruka: 1092
nadam se da si procitao komentare ovde
http://mobilnisvet.com/mobilni/2146/Nokia/E72
u jednom od odgovora ima i resenje za tvoj problem

CPU-Z: http://bit.ly/vrD8FF

Alexva re... 16.12.2011. 17:06 #384831

Naravno da sam procitao ali to nije slucaj kod mene.menjana je komplatna slusalica i stavljena nova malo bolje ali nije to to.

skeptik nokia 16.12.2011. 20:29 #384882

broj poruka: 31

Zavi je u 10 evra i baci, možda će neko da je uzme.
skar re 16.12.2011. 22:12 #384908

broj poruka: 3992
mozes je otvoriti i videti da li su srafovi dovoljno dotegnuti
moras znati jos jedno,ako si koristio HTC pre toga,da je nokia bar upola tisa,
mada jako tesko da ces naci tu slusalicu da je original,ove kopije imaju problem sa snagom,sumom,i puckanjem
al isto tako ponekad se desi da je hardwerski problem...ne do same slusalice nego do ploce
od koga si uzeo,ako imas garanciju probaj da se pozoves na nju,
i ne slusaj ove glupe komentarre to je odlicna masina!

Alexva ... 17.12.2011. 04:00 #384978

Skar hvala druze na pomoci nasao sam kod ortaka originalnu slusalicu pokusacu jos to nisam koristio nikada htc ali sam koristio dosta nokia samsunga u poslednje vreme i lg540 sad p500 i hvala Bogu nisam imao problema sa njima odlicno su se culi na obe strane telefonom sam generalno stvarno zadovoljan osim tog problema.

Skeptik ne znam decko da li se z.......s ili si ozbiljan u svakom slucaju tako mozes da komentarises sa tvojom mamom a tih deset evra uzmi i stavi tamo gde Sunce ne sija!ja nisam postavio temu zato sto eto nemam pametnija posla pa resio nekoga ovde da maltretiram vec zato sto me muka naterala i da bih dobio neki pametan odgovor od ljudi koji se mnogo bolje razumeju u ove stvari nego ja i koji su voljni da pomognu!

Alexva ... 20.12.2011. 20:49 #385794

Problem resen.na misice ali resen.dao sam 180 e za telefon sa fals maskom prepakovan u jednoj j.....j tezgi u Novom Beogradu jeste original finac ploca u odlicnom stanju ali nije valjala slusalica i maska drugar mi je zamenio zadnji deo maske stavio original sivu masku i zamenio slusalicu onu buvljacku sa originalnom i sad je vec druga prica a sve me kostalo oko 1200 dinara.svaka skola se placa ja sam moju skupo platio ali na greskama se uci.molim administratore ako je moguce da brisu temu ako je moguce hvala svima na pomoci pozz.
miki069 Original? 20.12.2011. 21:24 #385799

broj poruka: 1234
Originalni oklop za E72 je 25 evra bez ugradnje.
Tako da je i taj daleko od originala.
Takozvana A klasa.
Inače nova E72 je 205 evra u full pakovanju.

https://www.bambimobil.blogspot.com

Alexva ... 21.12.2011. 00:55 #385836

Sreca moja pa mi je drugar ugradio originalnu masku u pola cene bez naplacivanja slusalice i rada a i onih 1200 sam ga jedva castio zasto sto znam kako se krecu cene i maske i rada i mnogo vise bi me izaslo na drugom mestu.pozz
skar Re: ... 21.12.2011. 10:14 #385861

broj poruka: 3992
druze ti si to preplatio debelo

::
:: Sreca moja pa mi je drugar ugradio originalnu masku u pola cene bez naplacivanja slusalice i rada a i onih 1200 sam ga jedva castio zasto sto znam kako se krecu cene i maske i rada i mnogo vise bi me izaslo na drugom mestu.pozz
Daum ... 21.12.2011. 10:41 #385866

broj poruka: 12810
Em si preplatio telefon, em bacio pare na masku, em si mogao mnogo bolji telefon da uzmeš za 200 evra sve ukupno...

markopvict Pusti Nokia FENA da se raduje... 21.12.2011. 12:47 #385890

broj poruka: 4515
E, taj e72 je jos i normalan telefon, ali ono smece od N8... Koji raspad hardversko/softverski...

(.)(.) + $$$ = ( • )( • )

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Pusti Nokia FENA da se raduje... 21.12.2011. 13:53 #385902

broj poruka: 12810
E72 je dobar telefon kao telefon, ali ne preko 120 evra po meni za ono što nudi danas...

N8 je posebna priča...

:: E, taj e72 je jos i normalan telefon, ali ono smece od N8... Koji raspad hardversko/softverski..
:: (.)(.) + $$$ = ( • )( • )
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs