Da li bi neko ko ima vise iskustva sa koristenjem mobilnog telefona tipa `NOKIA 1800` mogao da kaze svoje iskustvo sa ovim modelom Nokia mobilnog telefona?
Kod ovog modela mobilnog telefona mi je najvaznije da isti model poseduje sledece mogucnosti:
*Da ima dobar i kvalitetan Signal. *Da ima dobru i kvalitetnu Bateriju. *Da ima mogucnost povezivanja sa PC racunarem preko originalnog USB kabla. *Da ima mogucnost pisanja i slanja SMS poruka preko PC racunara - preko PC Tastature i Misa (Putem USB kabla) da nemoram da koristim same tastere na mobilnom telefonu! *Da ima mogucnost skidanja (kopiranja) primljenih i poslatih SMS poruka na PC racunar.
Nije mi vazno da SMS poruke vratim sa PC racunara nazad u mobilni telefon vec samo da mogu da pisem i saljem preko tastature i misa i da primljene SMS poruke mogu da kopiram na PC racunar.
Takodje bi bilo pozeljno da Nokia softver poseduje `copy/paste` opciju.
Razmišljao sam da ga uzmem kao službeni telefon, za posao, ali sam video da je sranje.kao prvo-nema bluetooth, znači otpada korišćenje za razgovor u kolima, drugo, očajni kursor taster koji već na prvi pogled izgleda kao da će svakog trenutka da otpadne, očajan kvalitet zvuka, očajna plastika,... Uzeo sam iz oglasa 2330 staru par meseci, i telefon je best buy u svom cenovnom rangu.Kvalitet zvuka, baterija, kvalitet izrade,ergonomija,...Nisam ga povezivao sa PC-jem tako dako da ne znam koje funkcije i opcije ima u PC suite režimu.Nokije 2330 i 3110 classic su po meni najbolji jeftini deri-peri telefoni.
krs mu je tastatura.bezi od njega. ja sam u kazinu kupio 6220 classic za 1000 din.punjac 8gb usb slusalice.glup jedan pandur hh tj rulet ga naterao. uzmi e50 ili tako neki 30ak eura i uzivaj
prosto mi je neverovatno da se takva govanca od telefona (tel je OK za nekog ciji prohtevi su slanje i primanje poziva/sms) kod nas prodaju za 40-50e a u nemackoj su se dobijali uz PAKETIC od deda mraza po marketima za 10e L))) .. i to za ovog zadnjeg deda mraza ..
zdravo.Ovaj telefon mi je nas provajder mobilne telefonije dao na poklon.Volim Nokiu ali ovo je najgluplj telefon na svetu,lose izrade.Nemoze se povezati sa racunarom putem kabla.Moj savet za te pare ces naci mnogo bolji telefon.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.