Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Kineski mobilni telefoni...
STRANA 1 OD 1
arsaD Kineski mobilni telefoni... 30.01.2012. 21:15 T42923

status: user
broj poruka: 412

http://www.kineskimobilnitelefoni.com/online-shop-telefoni.html?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.tpl&product_id=61

Kupovao li je neko preko ovog sajta i vredi li ovaj Iphone 4G 85 Eura?

Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Kineski mobilni telefoni... 30.01.2012. 21:21 #394826

broj poruka: 6083
Ja sam imao kopiju e51 za tri sim karte sa tv-om, i mogu da ti kazem da je bio odlican, super hvatao signal, i kvalitetan je ovako bio. 30e sam dao.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS
Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

::
:: http://www.kineskimobilnitelefoni.com/online-shop-telefoni.html?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.tpl&product_id=6
:: Kupovao li je neko preko ovog sajta i vredi li ovaj Iphone 4G 85 Eura?
:: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
tortojed Mua, ha, ha, ha! iPhone 4G WiFi! Talk time=2 sata. Baterija 1000mAh. 30.01.2012. 22:44 #394865

broj poruka: 11019
Nema internu memoriju nego `podrzava` tf karte do celih OSAM GB! Ne pise nista o procesoru i RAM-u ali je verovatno nesto u rangu onoga sto je imao neki jeftiniji Alcatel iz godine 2001.

To su smradovi koje bi trebalo lokalizovati i dobro filovati TNT-om i...bus pukla? booom...
- - - - - - - - - - - - -
Bio bi to, stono rece ona budaletina crnogorska `civilizacijski iskorak`...

arsaD Ko ce ga znati... 31.01.2012. 00:22 #394897

broj poruka: 412
To sam i ja pomislio, kineski telefoni, ali da imaju ok funkcije, kad vec kopiraju da iskopiraju sve.
Pa ipak cu se drzati kupovine na drugim mestima.
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

JovanZ re 31.01.2012. 00:38 #394902

broj poruka: 3013
Dugarica ima neki dual sim, isto kinez, sa kombinacijom tastera i ekrana na dodir. Nisam ga puno cackao, ali koliko sam ga koristio (15ak minuta) primetio sam da je prevod na nekim mestima cudan, krckav je dosta, boja se ljusti, za TV koristi metalnu teleskopsku antenu, prijem i nije nesto, slika je jako mutna i usporena, Inace touch screen koji je jeza, folija je niskog kvaliteta i krcka pod prstima. Inace, komande kasne konstantno za oko pola sekunde. Ali njoj je telefon vrh. A pre njega je imala neki SE.

Ortak je takodje pre par godina uzeo nekog kineza cija je kamera pravila slike koje ne mogu da se otvore kada se prebace na komp, telefon je kroz tri meseca bio razlupan u zid.

Imam i par poznanika koji su zadovoljni. Zavisi koji model ubodes, u svakom slucaju ne bih kupovao na slepo da sam na tvom mestu vec samo posle isprobavanja.
pajsgudgud Da li lud si ti? 31.01.2012. 08:00 #394925

broj poruka: 3746
Pa de imaš Iphone za te pare pa makar i kopiju, a da valja nešto?

Imao sam prilike da vidim kineza 3GS šatro. Sve ima osim wajfaja, gpsa, interneta, kamere, kvalitetnog ekrana. Čak i bez toga teško da mogu reći da je telefon funkcionalan.

Eeee da, imao je neku psiho igru gde si trebao da prevez ljude sa jedne na drugu stanicu vozom. Sve naravno na kineskom.

Takođe sam se daaavnoo igrao sa kopijom N95. Auuuuuu...ono kao klikneš na internet i on uđe u neki program koji nije za internet navigaciju nego nešto levo tipa slike...
support normality

codeus ... 31.01.2012. 12:55 #395010

broj poruka: 4054

izgledaju mocno ako se kreces kartonskim naseljima ... i mnogo vise puta si brzi od ovi sto idu peske .. drti dajana

iznenadila me cena .. malo je preskupo za to ima odnosno nema

ramzesIII U jednoj prodavnici, ja rekoh prodavacici... 31.01.2012. 15:55 #395067

broj poruka: 1017
Treba da mi stigne Nokia N8.

Kad ona kaze, cuvaj se, ne pamtim kad sam videla original :(

Ovo mu sad dodje kao da su isti ?

Koliko sam ja upoznat osim kvaliteta izrade oni nemaju cak ni isti software,
jedino ako ima neka serija koja kopira sa sve symbianom ili andorid ?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs