U toku noci procurela mi je cesma ali ne na slavinu vec pored rucke i tako kapljala na sudoperu i preko sudopere dosla na deo gde mi je bio telefon koji se punio,jutros ustanem imam sta i da vidm : ( Telefon je ugasen ali se stalno sam pali a bateriju ne mogu da skinem jer je takav model htc one v.Sad moje pitanje je ako ga dobro osusim jel ima sanse da ga reklamiram telefon je iz vipa.I da pali se ali ne baca sliku.
Svi telefoni imaju na sebi indikator kvasenja koji kada se jednom pokvasi promeni boju i po tome se poznaje da li je telefon bio kvasen. Nekima je to na bateriji nekima u samo m sklopu. Osusi ga. Odnesi na reklamaciju i pravi se blesav.
upotrebi google malo ... procesljaj dali tvoj ljubimac ima taj senzor ili sta vec i ofarbaj ga u neutralno ..
:: Sta mislite koliko dugo da ga susim?Ako mi je indikator pocrveneo mogu da se j... :: :: AMD Phenom II 955+CM 212plus/ASUS M5A97 Pro/MSI N460GTX-M2D1GD5/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/ SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430+Lamptron FC4/DELL UltraSharp U2311 :: ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.