Pozdrav imam NOKIA C6-01 mob. da li bi neko mogao da mi pomogne gdje da nadjem novi garmin sa novim mapama balkana ? Sta god ukucam izbacije mi stare tutoriale sa umrlim linkovima.
AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 ASUS Sabertooth 990FX R2.0 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 Cooler Master GX 550
Garmin za Symbian koliko sam video. A za Android? IGO? Josh nisam ubacio IGO, vidim da imaju Myway i Primo. Koja odgovara za Sony Tipo i ako neko ima link sa kratkim detaljnim objashnjenjem kako se instalira i ubacuju mape neka postavi jer na android srbija i ostalim forumima ima dosta stranica vezano za tu temu i treba da se ubijem od chitanja. Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.