Za danas je najavljen zvanicni izlazak telefona, pustanje u prodaju. Prvo se ocekuje Z10(touchscreen verzija telefona). Zatim u februaru dolazi X10(standardna qwerty verzija telefona). Nista revolucionarno sve u svemu, ali vrlo sexy dizajn. :)
appstore siromasan, telefon nista posebno. Tastatura kao jedan od glavnih aduta - slabo. Moze da bude uredjaj ok ali Android, iOS i Widows phone deluju mnogo primamljivije.
igrao sam se par puta sa Bold-om i stvarno ne mogu da vidim sta bb moze a android\ios\WP8 ne mogu.
Razumem da je tu BlackBerry messenger i da qwerty tastatura dobro dodje, ali mislim da je vreme kada je BB bio no1 za poslovne korisnike odavno proslo. Tu je stara slava, svakako, ali sredinom 2012 BB je bio jako slabo zastupjen, negde oko 8-9% korisnika su ga imali. Da bi se vratili na stari put morace da izbace nesto stvarno revolucionarno, a ovaj uredjaj mi ne deluje tako. Postujem tvoje misljenje, naravno, ali ovo je moje :)
Sve u svemu, videcemo sta ce biti sa njima za koji mesec.
Pa pise negde u textu, samo 5% trzista su bili BB dal` protekle godine ili dve, tako nesto... Slabo naravno, u senci androida a u USA pogotovo iPhone-a.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.