Po specifikacijama, ispade da je skoro kao Samsung Galaxy S III, a pored toga je još i Dual SIM. E sad, ... ipak je to kinez ...
Baš me zanima da li je iko imao iskustva sa proizvodima ovog proizvođača. Za ovu cenu koja je navedena na CT sajtu, ovo što se dobija, deluje i više nego privlačno. A ni kinezi nisu što su nekad bili ...
Šta mislite o svemu tome? Samo molim bez trolovanja da je Samsung bolji ( znam da jeste, ali za mnogo veću cenu ). Zanima me realna slika ovog proizvođača i da li se isplati kupovati taj telefon kada se pojavi?
Takođe, kakava su iskustva sa Dual SIM telefonima?
P.S. Koliko sam video, sada su i Gigabyte i Prestigio počeli da prave mobilne ... više i ne znam da li su to mobilni ili kompjuteri ...
Ja probao jedan njihov tablet-ekstra radi.Probaj fon,ako sljaka zasto da ne.Ja se razmisljam za prestigio slican model slicna cena.Sto bi dao za s3 70000?Ima bolju kameru?Kupi fotoaparat,cao ili jos bolje nemoj koristiti fb,cao.
Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Logitech g 105 + g 500 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
+1 za djuru :) Ne znam za vas, ali meni se opasno svidja novi LG Nexus, samo je kod nas bezobrazno skup s obzirom da je preko 300$. Jbte cene su nam ko da zivimo ne znam gde a ne u Srbiji gde je prosecna plata 150-200e... br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Toliko bitan onda u redu,ne kazem da je telefon njesra,evo javio se covek koji ga je koristio i kaze da je ok. Cena im jeste dobra i to ih definitivno gura.
I na kraju Bobi,svako ko kupi nesto u telenoru,je udaren mokrom carapom(vunenom)po glavi.
Ovde u Cacku,za koji mogu da kazem posle dosta iskustava i kupovina sto mojih sto prijatelja da su telefoni najjeftiniji u zemlji(a da su legalne radnje)Lg Optimus bas taj ima da se kupi 26-27k dinara(tako je bar bilo pre nekih mesec dana kad je drugar uzeo Xperia S za 4k manje nego u bilo kojoj drugoj radnji,jefitinji mu je ispao nego u mobilnom shopu skoro 6k).
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Pre bih isao na manji ekran sa boljom rez.Opet ce ti vise stati na ekran nego na maloj rezoluciji.Lepse izgleda.Moze da bude sitno ali moze i da se zumira.Ako je razlika pola incha ako je veca a volis bas veliki displey mozes i njega.Kakav je ostatak konfiguracije?Nije li na tom drugom single core cpu?Ja bih razumeo galaxy s3 da npr taj goclever nema garanciju a ovako ako lepo radi,ne koci,ima ok prikaz boja i solidnu kameru koja moze da posluzi ja ti preporucujem da ustedis 50000 din koje mozes potrositi za pametnije stvari.Ne kazem ni da si planirao u stanju poremecene svesti da das 70000 za fon.Da se ne uvrede oni koji imaju kesa na bacanje,to je druga stvar.pricam iz ugla coveka koji zaradjuje 300e mesecno sto je i neki prosek kod nas a mozda i manje.
Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Logitech g 105 + g 500 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
Ja sam koristio jedan njihov tab, i ono.. za te pare je ok. Brz, solidan ekran, ali ne toliko dobar kvalitet izrade (slot za microsd karticu stoji malo ukrivo, tacnije mali limcic)
Sto se tice telefona, ja bih za te pare uzeo Alcatel 997D
Dual sim je telefon, 1GHz Dual core qualcomm procesor sa 1GB rama (fabricki 4.0.4 ICS i uvek opko 600MB rama slobodno) Isto 5point multitouch, itd..
Sve u svemu dobar telefon, a ortak ga je ovde kod mene u Pancevu platio u jednoj prodavnici 190e.
Ovaj Alcatel deluje kao sasvim solidno rešenje, mada mu je rezolucija nešto manja. Za toliko je i jeftiniji.
Pa ok, zato sam i hteo da čujem mišljenja i komentare. Dosta toga se pojavilo prethodnih dana, prosto mi je neverovatno da je i Gigabyte krenuo da radi mobilne, Prestigio - takođe.
Sve to deluje na prvi pogled privlačno, samo je pitanje koliko su se uhodali i preležali dečije bolesti. Ovaj GoClever je za mene nešto potpuno nepoznato, a mnogo lepo izgleda ( bar na fotografijama ).
Svakako ću razmisliti, i onako sam trenutno bez para. Juče sam u VIP-u produžio ugovor, ali nisam uzeo telefon. Uz tarifu Smart 400 koju sam uzeo, nema baš nekog izbora za male pare ( a nisam hteo da doplaćujem ). Ovako sam iskoristio trenutnu akciju ( +50% ) i umesto 400 dobio sam 600 smart-ova. Takođe, pošto nisam uzeo telefon, pretplata mi je smanjena za 25% pa sam i tu nešto ućario. Sada planiram da nabavim neki Dual SIM i da više ne cepam džepove sa dva telefona, od kojih drugi koristim samo za prijem poziva ( i to vrlo retko ).
kupljen u tm na nekoj akciji za dete(3 god) mali se lepo naigra.ispao je nekoliko puta bez posledica lepo radi,ekran je malo tromiji,boje se bledunjave ima mrtvaka... sve u svemu odlican za cini mi se 7000din. sto se tice kineza imam zte telefon,nikakve zamerke nemam, kinez radi odlicno
Samsung SIII novi, SIM free, u full pakovanju su 440 evra. Isti takvi LG L9 su 250 evra. Ovog Kineze nema niko u ponudi. Kinez ne bi smeo biti skuplji od 180 evra.
Meni stigao prestigio 5770d tablet. Dc 1,5ghz 1gb ddr3 16gb memorije Ips ekran Ekran je vrhunski sto se tice osetljivosti`boja`uglova gledanja I rezolucije.Odusevljen. Cpu I memm u kombinaciji daju odlicne performanse.Odusevljen. Kamere su eto da posluze`za ove pare ok. Tanak kao zilet,lak. Nisam ocekivao da je bas ovako tanak,odusevljen. Cuo sam po netu da se greje.Nisam primetio.Mozda u leto ali sada ne. Kinez ili ne meni je odlican. Ne bi dao 29000 za nexus 7 jer sam gledao testove I nije nesto brzi. Nexus ima gps/bluetooth kome treba ali to imam na fonu I nisam hteo zbog toga da bacam pare. Ukupan utisak-odusevljen. Poz.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.