Kao što naslov teme kaže. Imam Nokiu 5130 i Samsung S5230. Oba zaključana na VIP karticu. Za Nokiu su mi tražili 2000 din jer, kako kažu, treba neki kod da kupe. Za Samsung još nisam dobio odgovor.
Tako da... treba mi savet, objašnjenje da li se stvarno plaća taj kod i preporuka za neki servis, šta li već...
Samsung sam ja dekodirao pre neki dan u Beogradjanki za 700 kinti..a na drugi isti takav sam dobio popusti i uradili mi za 500.Isto VIP mreza bila... tako da.. mozes i ti zbog dva telefona da dobijes popust i sigurno je jeftinije.Moja preporuka!
:: :: Kao što naslov teme kaže. Imam Nokiu 5130 i Samsung S5230. Oba zaključana na VIP karticu. Za Nokiu su mi tražili 2000 din jer, kako kažu, treba neki kod da kupe. Za Samsung još nisam dobio odgovor :: :: Tako da... treba mi savet, objašnjenje da li se stvarno plaća taj kod i preporuka za neki servis, šta li već...
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.