Onda bi ja uzeo Sony Arc S, Sony Neo, LG L7(nema HD al jebes ga ako ne treba:), Samsung ne bi jer su prenapucani cenama.....ove ostale na oglasima bi trazio, jer su svi uglavnom preko 170 eura novi :)
Galaxy S nije napucan sa cenom. Arc S se ne prodaje ispod 200, Xperia Neo je već matora kanta, L7 je prosečan. Galaxy S i One V definitivno odskaču od svih navedenih. __________________ Scourge of PCBerza
Evropska Unija i taj neki pravi sistem vrednosti...
Ja ne bih ni jedan tablet ili telefon uzimao bez 1GHz dual core i bez 1 gb RAM-a.
Jednostavno,sa nekoliko korišćenih telefona sa Android OS-om 4.0-telefon ili tablet sa manjim specifikacijama od ovog što sam naveo se `guši` sa najprostijim aplikacijama,a da ne pominjem neko ozbiljnije igranje ili slično...
Alcatel 997 od telefona sa cenom od 150e je prepuruka od mene,a za tablet malo proguglaj,mada bez 1gb RAM-a ne bih ni jedan uzeo u razmišljanje
HTC ONE V i LG L7 su po specifikacijama veoma slični. Iako HTC ima nešto noviji CPU (mada rade na istoj brzini) i kao nešto unapređeniji GPU-L7 to upotpunjuje dosta većim displejom,tako da ne mislim da je uopšte HTC bolji telefon od L7,pogotovo što se autor teme dvoumi između telefona i tableta.
toto je pičo,ja tam domov...
:: Galaxy S nije napucan sa cenom. Arc S se ne prodaje ispod 200, Xperia Neo je već matora kanta, L7 je prosečan. Galaxy S i One V definitivno odskaču od svih navedenih :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.