pozz drugari resila gospodja da me casti nekim paketom za mob telefon cirka 1000din mesecne pretplate,malo sam razgledao i u vip-u su mi jako interensantni telefoni ZTE Blade3 , ZTE Kis Lite Huawei ascend y 200
sta izabrati od ova 3 ili ako ima neki drugi operater sa boljom ponudom.Kod nas u Valjevu u Telekomu ili imaju tel od 1000000000 din ili neke totalne krseve.I mora da se ceka 6 meseci dok doju iz BG,Telenor nisam ni gledao,mada ako ima neka dobra ponuda moze to.
Ja nemam loših iskustva sa Vipom, dok me Telenor i Telekom drao kao konja sa računima. Sad na Vipu pričam koliko hoću a račun mi dodje 1180 dinara i tako već 4 meseca. Smart 1100 paket. __________________ Scourge of PCBerza
na kraju cu ipak da uzmem box 4 kod lelkoma i onaj Huawei G6800 za 1 dindzos.Nesto sam razmisljao i dosao do zakljucka da bi bila velika verovatnoca da shebem ekran od onih smartphona na 1-2,iz razloga sto radim u namestaju(montaza i nosenje paketa i gotovih komada namestaja).Ovako cu uzmem brzi net ,vazda minuta za spikicu,tv (da se nebakcem sa antenom) i plus ce mi ostane fiksni samo na pretplati.E sad kakav je ovaj huawei bog ce ga znati
ima sjebivi ekran,ali uz njega dobijem sve gore navedeno i uklapam se u mesecni budzet za multimedijalno-telekomunikacione usluge.Nisam neki zahtevan sto se tice telefona bitno je da radi :P.
I sta mu to znaci fabricki OS nesto ultre mega giga hehe
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.