Takodje... Drzim iPhone 3GS 16Gb na iOS 6.1 i ne nameravam da dizem iOS, jedino ako u nekom update-u rese ovaj problem sa baterijom jer mi je na iOS 4.1 drzala i do 4 dana, a na ovom iOS 6.1 najvise 3. Vidim po netu da se mnogi zale na to... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ja držim 4-ku na 6.1.0, nemam nameru u skorije da dižem iOS kad su sitni update-i ionako :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ja oba moja oduvek punim svaku noc. Najvise moze da izdrzi 2 dana, ako je vikend pa ih manje koristim. Za iPhone je sve preko 2 dana (uz normalno koriscenje), sjajan rezultat.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Pa bas tako... Sad na iOS-u 6.1 drzi dva dana normalnog koriscenja, odnosno 3 ako ga manje koristim. Na iOS-u 4.1 je bilo 3 dana normalnog koriscenja i 4 ako ga manje koristim. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pa i to je normalno iz pocetka :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Kad je meni drugar dao da koristim malcice iphone 4s,punio sam ga svakih 6 sati : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.