Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Huawei G6609
STRANA 1 OD 1
gosha70 Huawei G6609 05.05.2013. 11:46 T52942

status: user
broj poruka: 192
Ceri sam uzeo ovaj telefon preko MTS-a prosle godine i SIM1 je bio zakljucan na mrezu a SIM2 joj je sluzio za VIP karticu. E sad, pre nekoliko dana joj je telefon poceo bagovati, uradio sam factory reset i sve sljaka osim sto sad vise ne moze druga kartica u SIM2 osim MTS-ove. Da li mogu da resim ovo nekako ili da ga nosim na otkljucavanje na sve mreze?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Unlock for free... Ali moras da budes drug clan. 05.05.2013. 15:26 #491099

broj poruka: 11019

http://goo.gl/4j16V
gosha70 Nije mi jasno 05.05.2013. 15:56 #491105

broj poruka: 192
kako je pre reseta bila otkljucana SIM2 kartica a posle reseta se zakljucala na MTS mrezu. Odnecu ga u servis da ga okljucaju, ionako ne vazi garancija posto je moja mala majstorica pokusavala da otvori telefon kad je tastatura pocela da je zeza. Naravno vidljivi su pokusaji :)

edit: uspeo sam da resim misteriju. Kad sam uklonio sve passworde (za koje nisam ni znao da ima - cera je zakljucala sve sto se moglo zakljucati) i restartovao telefon SIM 2 je proradio! Mozda se nekome desi isto pa da se zna. Pozdrav ljudi!
tortojed Imao se srecu u nesreci - sto jedna zena zapetlja, bataljon muskaraca ne... 05.05.2013. 19:38 #491127

broj poruka: 11019
raspetlja (zato se one i bave pletenjem, vezenjem, goblenisanjem)...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs