vec drugi put sam se opekao na Philips, ne pitajte....No hteo sam da uzmem Panasonic buduci da u firmi imamo nekoliko komada I svi rade perfektno 5+godina. Bez obzira, hteo sam otvoriti temu pa da cujemo misljenja :D
PS pre svega vazan mi je jak signal , I postojanje kvalitetnog spikerfona
... također Philips riknuo bežični odmah nakon garancije.... nemam savet jer sam jednostavno vratio stari Panasonic...
Budale računaju na sreću.
:: vec drugi put sam se opekao na Philips, ne pitajte....No hteo sam da uzmem Panasonic buduci da u firmi imamo nekoliko komada I svi rade perfektno 5+godina. Bez obzira, hteo sam otvoriti temu pa da cujemo misljenja :D :: :: PS pre svega vazan mi je jak signal , I postojanje kvalitetnog spikerfon :: :: :: :: :: i5-2500K, P8Z68 V-Pro/Gen3, Win7 Enterprise x64. :: Gigabyte GTX 560ti OC, 1920x1080 Dell 2312HM. :: WD Caviar Black 500GB, Kingston V+200 60GB SSD.
Imam 2 Panasonica vec oko 4god. Ne znam tacne oznake,rade kao i prvog dana kad sam ih kupio. Domet sasvim pristojan za po kuci ili kancelariji,spikerfon dobar.
Panasonic je dugotrajan, i koga god znam da ga ima, nije se pozalio na njega.
Ja licno imam Siemens, i takodje sam zadovoljan, jedino sto me nervira je sto ovaj moj model nema spikerfon, pa ne mogu da ti preporucim, al` uglavnom nemam zamerki.
Ajd da budem prvi koji ce da se pozali na Panasonic... Pre 2-3 god. kupio set sa 2 slusalice i od prvog dana postoji mali sum u jednoj i s vremena na vreme se sama od sebe iskljuci, cak i kada su pune baterije. Reklamirao u servisu, ovi posle nekoliko dana rekli da je sve u redu. Reklamirao ponovo preko prodavnice u kojoj sam kupio, ista prica. Posle nekog vremena crkne bas ta slusalica i ja se tek nakon nekih mesec dana nateram da je ponovo reklamiram. Objasnim u cemu je problem (mrtva, ukljucivao/iskljucivao/vadio i vracao baterije) i ostavim u servisu. sutra me zovu i kazu mi da savrseno radi... ja dodjem da pokupim i ona stvarno sljaka... Nisu je ni otvarali, a znam da je ista po specificnom sumu i serijskom koji sam uslikao... cudna situacija... i dalje sljaka ali i dalje postoji sum i povremeno se iskljucuje. U pitanju je model: KX-TG6412FXT.
E sad, cinjenica je da su meni u startu uvalili poluispravan aparat. Druga slusalica savrseno radi pa smatram da je veci problem do prodavaca i servisa nego samog Panasonic-a... al` eto, da iznesem svoje iskustvo...
:: ... također Philips riknuo bežični odmah nakon garancije.... nemam savet jer sam jednostavno vratio stari Panasonic.. :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: vec drugi put sam se opekao na Philips, ne pitajte....No hteo sam da uzmem Panasonic buduci da u firmi imamo nekoliko komada I svi rade perfektno 5+godina. Bez obzira, hteo sam otvoriti temu pa da cujemo misljenja :D :: :: :: :: PS pre svega vazan mi je jak signal , I postojanje kvalitetnog spikerfon :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5-2500K, P8Z68 V-Pro/Gen3, Win7 Enterprise x64. :: :: Gigabyte GTX 560ti OC, 1920x1080 Dell 2312HM. :: :: WD Caviar Black 500GB, Kingston V+200 60GB SSD.
i svi do jednog zeznu bateriju da ne trajee duze od dan vrlo brzo. Tako da bih po pitanju duzine trajanja baterije ipak preporucio Siemens kojem nije problem da radi po 5 dana. Sto se tice kvarova, nije ih bilo.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
pre par godina, sljaka 90% kako treba, baterije(uzeo sam Duracell) traju nzm ni sam ja koliko dugo ne pamtim kad napunim pa kad opet punim, ODLICAN domet, odlican kvalitet signala.....
Jedan Problem koji imam je isti kao @Luja, ugasi se ponekad nzm zasto, kao da ode u stand-by ili sta vec, pa moram vise putra da pretisnem slusalicu za gasenje da se ukljuci, a obicno se bas pogodi da je ugasen kad me neko zove I u sobi sam I pored mene Panasonic, naravno baterija NIJE PRAZNA a telefon UGASEN!!
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.