Sledeće nedelje uzimam nov telefon i 120-130 eura je neki maximum koliko bih izdvojio za telefon. Vidim da se po oglasima G510 prodaje u rasponu cena od 120-140e,dok ZTE može da se nađe i jeftinije,mada koristim MTS karticu i kupovina Blade-a bi mi bila dodatni trošak što se tiče dekodiranja i verovatno gubitak garancije. Vidim da je hardver unutra isti kod oba telefona,CPU,RAM kamera,veličina i rezolucija displeja...Kod ZTE modela ima one softverske tipke u donjem delu ekrana,tako da bi realna dijagonala displeja iznosila neki 4.3 inča.
Nije mi problem ni razlika u ceni,ni dekodiranje,ni manja dijagonala kod Blade-a,već me samo zanima koji je kvalitetniji telefon.
Prioritet mi je sam kvalitet uređaja,kvalitet kamere,zvuk u slušalici,izdržljivost baterije i neke fabričke softverske mane ako ih imaju.
jer sam prvo loše video da si poredio G510 i Blade III, a ne Grand. Generalno, oni su slični kao i stari blade i G300 ali G510 ima veći ekran, jači procesor i po meni bolji dizajn.
Telefon nema klasican meni, vec neki UI Emotion od Huawei.
Baterija je ocaj. Kvalitet i ne tako dobar.
Tako da - posto je to ocajno resenje, moraces da instaliras neki launcher, da bi to mogao da sredis.
Sem toga, veoma malo slobodno memorije ima, i sav je nekako krckav...
ZTE Blade G opet radi nekako bolje, ali ne ocekuj cuda ni od jednog telefona.
Oba imaju Cortex A5 CPU, koji je prevazidjen i mator, i Andreno 203 GPU, koji nije dovoljan ni za Subway Surfers,a kamoli za GTA 3 ili slicno.
Sve u svemu, nekako se oba vuku na 4.1, ali to nije to.
Savetujem ti da pogledas neki jaci model, sa boljim procesorom.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Sledeće nedelje uzimam nov telefon i 120-130 eura je neki maximum koliko bih izdvojio za telefon :: Vidim da se po oglasima G510 prodaje u rasponu cena od 120-140e,dok ZTE može da se nađe i jeftinije,mada koristim MTS karticu i kupovina Blade-a bi mi bila dodatni trošak što se tiče dekodiranja i verovatno gubitak garancije :: Vidim da je hardver unutra isti kod oba telefona,CPU,RAM kamera,veličina i rezolucija displeja...Kod ZTE modela ima one softverske tipke u donjem delu ekrana,tako da bi realna dijagonala displeja iznosila neki 4.3 inča :: :: Nije mi problem ni razlika u ceni,ni dekodiranje,ni manja dijagonala kod Blade-a,već me samo zanima koji je kvalitetniji telefon :: :: Prioritet mi je sam kvalitet uređaja,kvalitet kamere,zvuk u slušalici,izdržljivost baterije i neke fabričke softverske mane ako ih imaju :: :: Hvala svima na odgovoru!! ::
tako da se to se podrazumeva manje više kod svih androida. Ukoliko ne igra igrice na telefonu(kao što ih ni ja ne igram), mislim daje g510 najbolji u tom cenovnom rangu. Ako hoće jači procesor, ima po oglasima za malo više para Ascend P1 sa quad core-om. Što se tiče krckavosti, svi plastikaneri su manje više krckavi, a silikon tj futrola `kurtonka` se podrazumeva da ne bi bilo krckanja ekrana i sličnih nezgoda pri padu ili udarcu. http://tiny.cc/msvojhttps://www.mojdom.rs Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Asus 8500gt - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius navigator 535
Poznato mi je to da Huawei nema klasičan meni,nego da mogu ubaciti launcher i time dobiti početni ekran po želji. Devojka mi ima Alcatel OT991 sa 832MHz CPU i nekih 180mb RAM-a.Telefon kao telefon radi i više nego OK. Zimus sam na par meseci koristio Alcatel OT-992D koji je slične konfiguracije kao i ova dva oko kojiih se dvoumum i bio sasvim zadovoljan onim što je telefon mogao. Igre ne igram ni na kompu,a pogotovo ne na telefonu.Telefon mi treba za ponekad pročitati nešto sa neta,uslikati nešto ako fotoaparat nije pri ruci i bili bi dobro ako isporučuje kvalitetan zvuk preko slušalica(naravno,ne fabričkih) Mislim da ni jedan od ova dva telefona nije tolika kanta da će mi se raspasti u ruci,a bateriju i ako i treba da punim svako veče-nije mi ni to nikakav problem.
:: Bas sam sa drugom pre neki dan uzeo G510 :: :: Telefon nema klasican meni, vec neki UI Emotion od Huawei :: :: Baterija je ocaj. Kvalitet i ne tako dobar :: :: Tako da - posto je to ocajno resenje, moraces da instaliras neki launcher, da bi to mogao da sredis :: :: Sem toga, veoma malo slobodno memorije ima, i sav je nekako krckav... :: :: ZTE Blade G opet radi nekako bolje, ali ne ocekuj cuda ni od jednog telefona :: :: Oba imaju Cortex A5 CPU, koji je prevazidjen i mator, i Andreno 203 GPU, koji nije dovoljan ni za Subway Surfers,a kamoli za GTA 3 ili slicno :: :: Sve u svemu, nekako se oba vuku na 4.1, ali to nije to :: :: Savetujem ti da pogledas neki jaci model, sa boljim procesorom :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Huawei P1 je jako dobar telefon,ima ga kolega s posla,ali mi je skup. Ne bih da uzimam polovan telefon,već isključivo nov s garancijom.
edit:Huawei P1 ima 1.5GHz dual-core,a P2 ima quad core,a tek on mi je nedostupan :-)
:: tako da se to se podrazumeva manje više kod svih androida. Ukoliko ne igra igrice na telefonu(kao što ih ni ja ne igram), mislim daje g510 najbolji u tom cenovnom rangu. Ako hoće jači procesor, ima po oglasima za malo više para Ascend P1 sa quad core-om. :: Što se tiče krckavosti, svi plastikaneri su manje više krckavi, a silikon tj futrola `kurtonka :: se podrazumeva da ne bi bilo krckanja ekrana i sličnih nezgoda pri padu ili udarcu. :: http://tiny.cc/msvojhttps://www.mojdom.rs :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Asus 8500gt - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius navigator 53 :: ::
Ili batali i jedan i drugi, i kupi HTC HD2. Jedan od najnaj telefona ikad... Nabacis mu sistem po zelji, mozda za te pare jos i novu pojacanu bateriju da mu kupis.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.