Pozdrav svima imam pitanje / problem , mozda je neko osetio , pa da me posavetuje sta da uradim , dakle desava mi se da u zadnjih par dana ne primam poruke , neko mi posalje sms oko 00.00h , a meni stigne ujutru i pise da je poruka stigla / poslata u 00.00h , takodje danas telefon kao da je ceo dan iskljucen ( nedostupan ) a radi telefon i antena je na maksimalnom nivou . Da nije mozda do Sim kartice ( stara je 10 /11 godina ) ili nesto drugo probao sam sada da formatiram karticu i da odradim factory reset , pa cemo da vidimo kako ce se ponasati .. Ako moze misljenje / savet ili pa cak i resenjee hvalaa :D
pun signal, ali nema mts-ovog logoa i nedostupan resetovao fon (se u8i) i resilo se
p.s. odes u telekom-mts i trazis da ti daju noviju karticu (i to mi se desilo jer sam imao karticu iz 1999., i do 2008. je razvila tikove, zamenili mi za neku sa viise memorije, toliko se secam, valjda je stara sa 32kB/kb a novija 64, ne secam se cak ni da li je u kB ili kb data kolicina memorije), uglavnom, zameni karticu...
Hvala na odgovoru :) Odradicu to taman cu sutra da je zamenim . Za sada radi dobro , posle soft reseta stizu poruke / poziv na vreme . Hehehe lepo si me nasmejao pajsgudgud :D Essential strike from Wayne Rooney
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.