dobar je NFC brat, sestra i ja imamo po nexus 4 i s vremena na vreme prebacujemo jedno drugome slike, aplikacije, linkove itd po meni jako dobra stvar, prebacuje se preko bt-a koji se za to vreme sam upali i na kraju ugasi, mnogo brže nego da tražiš drugi telefon skeniranjem bt-a
Ma kul je to...nemam vremena za te zajebancije...mene interesuje plaćanje :), ne smaranje po redovima bankama i ostalim sranjima... support normality
:: :: :: :: dobar je NF :: brat, sestra i ja imamo po nexus 4 i s vremena na vreme prebacujemo jedno drugome slike, aplikacije, linkove it :: po meni jako dobra stvar, prebacuje se preko bt-a koji se za to vreme sam upali i na kraju ugasi, mnogo brže nego da tražiš drugi telefon skeniranjem bt-a
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.