Elem, treba mi predlog za neki model mobilnog po vasem misljenju bolji od ZTE Blade III, a do 20.000 din
Trebalo bi kupim novi mobilni...par prijatelja ima ZTE Blade III, i ekstra su zadovoljni njime, tako da sam mislio da uzmem taj. Medjutim, kako je u medjuvremenu proslo bar godinu dana (a tog modela izgleda ima nesto slabo u ponudi, bas kao i novijeg ZTE Blade III Pro), cenim da je sada za te pare mozda moguce naci i nesto bolje...
Ono sto mi je od znacaja: -Android, v4.0 ili noviji -ekran 4`, 480 x 800 pixels, full color -GPS, accelerometer, proximity, compass -pristojna baterija -pristojna kamera -4 GB memorija -dimenzije/masa kao u ZTE BLADE III ili kompaktnije (123 x 63.5 x 10 mm, 130 g)
Koliko vidim ovaj samsung se krece oko 350 eur, sto daleko probija moj budzet...LG je oko 210 eur, sto je u granicama prihvatljivog...pored jace baterije, izgleda da ima i bolju kameru...
btw: posto nisam nesto verziran sa novijim smatphoneovima, koja je razlika izmedju operativne/interne memorije? reklo bi se da LG ima 768/4096 MB dok Samsung 1024/8192 MB?
Ima ga moj prijatelj i za oko 200e za koliko se moze naci gotovo nov je definitivno nesto najbolje u svim aspektima za te pare. Izgled, materijale i zavrsnu obradu necu ni da komentarisem, najbolje zna onaj ko ga je drzao u ruci :)
Samsung se krece oko 200eur, i to su novi telefoni sa oglas... http://www.dodaj.rs/f/2C/GS/3JMKO2Yg/oglas.jpg Inace ako ima da se nadje ona Motorola nova za one pare, takodje je odlican izbor...
Telefoni preko oglas uglavnom imaju dve godine garancije, jer ih prodaju ljudi koji su uzeli telefon preko operatera (MTS, VIP, Telenor)... A i realno pre ce ti isteci garancija, nego sto ce mu se nesto desiti za dve godine...
Xperia P moze da se nadje za oko 215eur, i jedino sto me kod nje odbija je sto nema slot za mem. karticu, i sto je nesto tisi zvuk u slusalici. Inace je ovako dosta lepsi telefon od Samsunga...
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.