Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung GT-S5560 Marvel problem i pomoć
STRANA 1 OD 1
offline71 Samsung GT-S5560 Marvel problem i pomoć 01.09.2013. 18:40 T54451

status: user
broj poruka: 462
Nešto je pošlo naopako prilikom flešovanja,dobro prostudirao uputstvo ali opet...Sad kada se upali prvo roze ekran pa posle toga samo piše `upload data to pc`.Koliko sam našao na netu problem je u bootloader-u koji se može srediti samo preko nekog ziff(čini mi se da se tako zove)box-a.E sad moje pitanje je ako neko zna da može i u kućnoj radinosti da se sredi,neka piše,ja nisam uspeo da nađem na netu.Iili ako neko od kolega koji se bave mobilnim ima taj box i može da ga sredi?Naravno ne mislim besplatno.Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re: 01.09.2013. 23:01 #511733

broj poruka: 2158

Jel mozes da bootujes u CW mod ? Jesi li probo preko kies da vratis fabricki rom, i/ili sa ODIN-om?

Evo 3 metoda vracanja u zivot:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=157362
offline71 re 07.09.2013. 18:11 #512721

broj poruka: 462
Sorry,nisam stigao ranije da odgovorim,ovo je tel sa fabričkim softverom nije android.U servisu traže dve crvene,telefon maltene ne vredi toliko,pa opet ako se neko od kolega bavi time,i voljan je da to uradi za neke manje pare,neka pošalje mail.

P.S.link ne valja

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs