Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
XPERIA U polomljeno staklo /savet
STRANA 1 OD 1
pmfrulez XPERIA U polomljeno staklo /savet 27.09.2013. 23:17 T54820

status: user
broj poruka: 998
pre par dana je pomenuta xperia tj njen displej pretrpeo opterecenje od neverovatnih 96 kg (mojih) na 3mm kvadratnih :(
fotka telefona i ubice :)

http://skr.rs/xj9

prilikom ulaska u kadu nagazio sam ga preglicom kaisa dok je bio u dzepu....na svu srecu displej je neostecen (da ne poverujes )tach je radio neko vreme ali je prestao

treba mi savet za servis gde bi to moglo da se odradi da ude jeftino a kvalitetno :)
ako imate neki na umu i iskustvo kazite gde...zvao sam radnje u nishu traze 35-45 evra u leskovcu niko to ne radi...

tadh je integrisam u staklo tako da je to jedno te isto...

Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S
Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pmfrulez trenutno 27.09.2013. 23:19 #516889

broj poruka: 998
sluzi kao fotoaparat
jer je to jedino sto je ostalo funkcionalno od njega ...hvala bogu

Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S
Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati

:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
adamadam .... 28.09.2013. 13:19 #516935

broj poruka: 397
zavisi odakle si
ja sam iz indjije
skar sa ovog foruma je npr je iz zrenjanina
ako ti je neko blizi od nas eto gde mozes

25e

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs