prilikom ulaska u kadu nagazio sam ga preglicom kaisa dok je bio u dzepu....na svu srecu displej je neostecen (da ne poverujes )tach je radio neko vreme ali je prestao
treba mi savet za servis gde bi to moglo da se odradi da ude jeftino a kvalitetno :) ako imate neki na umu i iskustvo kazite gde...zvao sam radnje u nishu traze 35-45 evra u leskovcu niko to ne radi...
tadh je integrisam u staklo tako da je to jedno te isto...
Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
sluzi kao fotoaparat jer je to jedino sto je ostalo funkcionalno od njega ...hvala bogu
Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.