I meni Prestigio 5044 deluje primamljivo, jedino me odbija sto nema nikakvo zastitno staklo i sto se odredjeni broj ljudi zali da sagovornici cuju eho, od primerka do primerka...
Lg isto izgleda kao kao odlicna kupovina posebno zbog ekrana, ali vidim na gsmareni da je svaki drugi komentar u vezi mnogo lose baterije...
Posedujem P880 i baterija mi izdrzi par dana.Iskreno,ne pricam preterano,nisam stalno na Wi-Fi i ponekad igram igre,da kazem ne drndam fon svaki cas.Duze traje nego kod predhodnog telefona,Sony Ericsson Neo V.Ostale nisam probao pa ne mogu da komentarisem.
Re: LG 4XHD P880, Prestigio 5044 DUO ili samsung note 1?
05.10.2013. 09:30
status: user broj poruka: 2929
Oda ta tri LG naravno Ja bih na tvom mesti uzeo HTC ONE X od 32Gb identican HW kao taj LG samo po meni bolji telefon ima bolju podrsku i fizicki je bolje odradjen.
Prestigio ne bih ni razmatrao, NOte 1 je poprilicno zastareoi po meni ogroman za mob tel ali ako ti trteba tolik ekran onda moze i on.
:: :: LG 4XHD P880, Prestigio 5044 DUO ili samsung note 1?
Ja sam ga uzeo u MTS-u pre nesto manje od mesec dana, lg p880 4x HD.. Nemam vecih zamerki, brz je, sve radi glatko, ekran je odlican, baterija dosta dugo drzi, kvalitet izrade je takodje dobar, ne krcka nigde nista, iako je izradjen uglavnom od plastike, itd. Zamerka koliko vidim po netu je na kameru koja nije dobra kao recimo ona u S3 recimo, al meni kamera licno nije ni bitna toliko. Ne uzimam mob. zbog kamere, za to postoje fotoaparati, tako da mislim da je za tu cenu (oko 250e) best buy.
LG ima odličan IPS ekran, i ostale specifikacije su mu na nivou, ima za oko 200 da se nadje, dok One X je malo skuplji ali po meni bolji izbor: lepši dizajn, kamera ima dosta više opcija kao slowMo, filtere i burst shot.
Note 1 je i dalje solidan telefon, hardver Galaxy-a S2, dual core brz i dalje, samo je ogroman ekran pa vidi potrebe.
Razmisli i o Samsungu Ativ S, Windows Phone 8, 4.7 inča 720p ekran, nov je 200. __________________ Scourge of PCBerza
Pa na oglasima samo. Uzeo sam nexus 4 16gb za sebe 230e u garanciji jos 19 meseci. Brat je uzeo 5044 duo nov 200e.
1. Lg nexus 4 16gb, nije los 12gb slobodno za koristenja, 2gb rama.
2. 5044 duo, veliki ekran, veoma se sve lepo vidi na njemu, dobar zvuk, super je prednja kamera, zadnja kamera hmm nije losa 9/10 ipak ne moze da se meri sa Nokia n8, veoma brz telefon.
Nisam primetio da je LG nesto mnogo brzi od 5044 duo.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.