slucajno sam drugaru obrisao celu galeriju iz aplikacije i postoji li neki nacin da se to bezbolno sve povrati, ili uglavnom sve? nitsa novo nije ubacivano tako da kontam da to nije prepisano, Galaxy Nexus 4.3 je u pitanju. Nije rutovan :)
pazi, može da se desi, ako ti je drugar redovno visio na netu, da se sve to bekapovalo preko picase... to se i meni desilo.. promenio sam telefon, stari i novi telefon se nisu videli uopšte, a sve slike i snimke imam u telefonu novom. doduše ne znam kako mu je galerija odrađena, al kod mene kad se uđe u galeriju, u gornjem levom uglu ima drop down menu i tu se bira odakle da prikazuje slike, samo se izabere picasa i woila! mada, ne znam, obzirom da je to jedan isti telefon dal će njemu povući.. al probaj, de znam.. jedino toga sam se setio.. a i na play storu ima milio aplikacija za recovery, pa možeš i sa nekom da probaš, to nisam koristio tako da svoje mišljenje ne mogu da dam :) I AM the God of war.. Nothing defies me!!
picasa je guglova, ja mislio to ide zajedno.. ne moraš da kucaš i model telefona na play-u, samo kucaj images recovery, vidi šta je najviše skidano i to je to.. direktno se sve obavlja na telefonu
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.