Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Mala pomoc winphone
STRANA 1 OD 1
Ximi Mala pomoc winphone 12.12.2013. 19:47 T55905

status: user
broj poruka: 241

Pozdrav svima,

Potrebna mi je mala pomoć oko izbora telefona, planirao sam da sebe častim telefončićem i posle sagledavanja šta radim sa telefonom izbor je pao na Lumiu 925, pa me interesuje Vaše mišljenje vredi li ovaj fon 340 eur ? Što se mojih potreba tiče skoro da ih nema, ne igram igrice, ne idem na internet preko njega ali bih eventualno proveravao mail, ne volim da menjam često telefone i da konstantno nešto instaliram, e ono što volim da radim je da povremeno fotkam i da slušam muziku.

Eto toliko od mene...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Igor88 Re: Mala pomoc winphone 12.12.2013. 21:03 #531591

status: user
broj poruka: 509
Iskreno, radi sjajno, imao sam 920, e sada ako tel korsitis za fotkanje ne za net itd, po meni bolja kupovina je 808 PW ili N8. Ali ako ce ovaj telefon da te ispunjava , i bas on ti se dopada,nema razloga da ga ne uzmes , odlican je.

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

::
:: Pozdrav svima,
:: Potrebna mi je mala pomoć oko izbora telefona, planirao sam da sebe častim telefončićem i posle sagledavanja šta radim sa telefonom izbor je pao na Lumiu 925, pa me interesuje Vaše mišljenje vredi li ovaj fon 340 eur ? Što se mojih potreba tiče skoro da ih nema, ne igram igrice, ne idem na internet preko njega ali bih eventualno proveravao mail, ne volim da menjam često telefone i da konstantno nešto instaliram, e ono što volim da radim je da povremeno fotkam i da slušam muziku.
:: Eto toliko od mene...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs