Pojavila mi se pre tri dana informacija na telefonu da treba da update svoj S3 na android 4.3 ... sve je prošlo lepo i nema uopšte nikakvih problema....osim jednog ali izgleda (kako sam saznao) dirigovanog iz samsunga! Naime, rešili ljudi da svi mi koji smo navikli i do sada koristili raspored na tastaruri za kucanje poruka 3x4 to više ne možemo da radimo jer su ga oni izbrisali i ostavili samo samsung tastaruru querty za koju su moji prsti veliki!!! E to je da poludiš...do danas sam pokušao da nađem alternarivu i nisam uspeo! Da li neko ima neki predlog, koju da instaliram , šta da radim?
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ljudi i dalje kucaju na staroj 4x3 tastaturi? Pobogu, pa okreni telefon horizontalno, dobićeš veću tastaturu :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Onda ne kucaš dok ti obe ne budu slobodne :) __________________ Scourge of PCBerza
:: A ako mu samo jedna ruka slobodna? :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Ljudi i dalje kucaju na staroj 4x3 tastaturi? Pobogu, pa okreni telefon horizontalno, dobićeš veću tastaturu :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Imas free verziju koja kada istekne (30 dana) samo gubi autocorrect ali sve radi ok Imas podesvanja kakvu tastaturu hoces i koje velicine.
Imas i izlecenu verziju na crnom marketu, ili sibni mail pa cu da ti posaljem apk
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
P.S. Nikada mi nije bilo jasno zašto neki likovi imaju potrebu pisati na svakoj temi čak i kada nemaju šta da kažui....
P.S. 2 Da mi nisi rekao nikada ne bih znao da tastarura bude veća kada se okrene telefon...
:: Ljudi i dalje kucaju na staroj 4x3 tastaturi? Pobogu, pa okreni telefon horizontalno, dobićeš veću tastaturu :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Eto vidiš, sad si prosvetljen, još samo da nadješ tu tastaturu i kao da je opet 2003-ća. __________________ Scourge of PCBerza
:: Bože sačuvaj koji odgovor.. :: :: P.S. Nikada mi nije bilo jasno zašto neki likovi imaju potrebu pisati na svakoj temi čak i kada nemaju šta da kažui... :: :: P.S. 2 Da mi nisi rekao nikada ne bih znao da tastarura bude veća kada se okrene telefon.. :: :: :: :: Ljudi i dalje kucaju na staroj 4x3 tastaturi? Pobogu, pa okreni telefon horizontalno, dobićeš veću tastaturu :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: Eto vidiš, sad si prosvetljen, još samo da nadješ tu tastaturu i kao da je opet 2003-ća :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Bože sačuvaj koji odgovor.. :: :: :: :: P.S. Nikada mi nije bilo jasno zašto neki likovi imaju potrebu pisati na svakoj temi čak i kada nemaju šta da kažui... :: :: :: :: P.S. 2 Da mi nisi rekao nikada ne bih znao da tastarura bude veća kada se okrene telefon.. :: :: :: :: :: :: :: Ljudi i dalje kucaju na staroj 4x3 tastaturi? Pobogu, pa okreni telefon horizontalno, dobićeš veću tastaturu :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Sry, blago sam se ispalio, nisam mislio na glupi swype nego na SwiftKey Imas ga na marketu free a izlecenog ces morati da nadjes ili da mi posaljes mail...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Ludilo kako ti ide od ruke da `zbijaš` šale... sve me boli stomak .)
:: Eto vidiš, sad si prosvetljen, još samo da nadješ tu tastaturu i kao da je opet 2003-ća :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Bože sačuvaj koji odgovor.. :: :: :: :: P.S. Nikada mi nije bilo jasno zašto neki likovi imaju potrebu pisati na svakoj temi čak i kada nemaju šta da kažui... :: :: :: :: P.S. 2 Da mi nisi rekao nikada ne bih znao da tastarura bude veća kada se okrene telefon.. :: :: :: :: :: :: :: Ljudi i dalje kucaju na staroj 4x3 tastaturi? Pobogu, pa okreni telefon horizontalno, dobićeš veću tastaturu :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Druze ja sam poslusao tvoj savet i sinoc skinuo ovu Swipe tastaturu i pachovo je dakle sve namestio jezike itd, i mogu reci da nemogu da se skinem sa nje jbt vrhunska stvar mnogo je pametna bre haha odusevljen sam :D Dakle vise nema zamaranja prstiju, sad sve radim sa palcem znaci perverzija svajpovati ^_^ Hvala
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.