Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung 32F5500 - Prespora Youtube aplikacija
STRANA 1 OD 1
Plamen Samsung 32F5500 - Prespora Youtube aplikacija 31.01.2014. 20:31 T56554

status: user
broj poruka: 2836
Kada sam kupio tv, prvih nekoliko puta youtube aplikacija je radila perfektno, otvara se za 2-3sec, pretrazivanje u realnom vremenu (kucanje slova), otvaranje HD-a. Medjutim vec nakon 3.-ceg puta je poceo gadno da paguje. Otvara se aplikacija za oko 20-30sec, i onda kao loaduje nesto, i jedva se domognem search-a i onda iskucam jedno slovo, pa cekam 15-20sec, i tako dalje.
Video sam da se dosta ljudi po internetu zale, ali update firmware-a ne resava problem.
Da li neko ima resenja i kako radi kod ostalih youtube?
Da li mozda mogu da ubacim neku drugu aplikacija za pretragu na yotube?
Ili da nije mozda problem konekcija i kako da proverim jacinu signala?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ixtro Video sam to 31.01.2014. 20:54 #539616

broj poruka: 441
kod kuma koj je skoro kupio neki njihov smart. Isto kao kod tebe, njega je to uzasno nerviralo i jedino resenje je FW update. Onaj dostupan kod nas za nase trziste ne resava problem, slagacu te ali mislim da je sa Holandskog sajta (samsungovog) skinuo FW i njega stavio i sada mu radi kako treba bez seckanja i stuckanja. Procitaj googlaj naci cesh resenje ako ne javi pa da ga cimam da mi da link ka sajtu da ti pustim. Inace na komp sa koga pusta filmove i serije je stavio PLEX medi centar i dosta brze mu radi (sve ide kroz WiFi bez kablova)

Pozz

i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L
ASUS Sabertooth P67
12GB Kingston Gray @ 1600Mhz
MSI N760 TF 2GD5 SLi
2x1TB WD Black at RAID 0
CM Storm Sirus
CM 932 Advanced & Corsair 750W

blackwolf - - - - - 31.01.2014. 22:44 #539651

broj poruka: 1514
Ne koristim nešto smart funkcije mog tv-a ali sad sam probao i kod mene je firmware rešio problem ,možda ima veze što je iz madjarske a ne iz srbije.

Black Wolf

markopvict imam ja Smart sa dual core 31.01.2014. 23:41 #539668

broj poruka: 4515
i dalje nije nesto brz - spor je. Ali za taj single je verovatno avion.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
1AGRESSOR ja imam isti 01.02.2014. 11:11 #539700

broj poruka: 832
taj tv firmaware uvek skidam odavde i nemam problema

http://www.samsung.com/uk/support/model/UE32F5500AKXXU-downloads

znam da ovo nije pitanje ali ne skodi pa ako ti se desavaju smetnje ili zamrzavanje slike samo na nekim programima problem je u kablu od antene ja sam imao taj problem samo sa digitalnim kanalima dok su analogni radili ok ali cim sam malo pomerio i bolje ucvrstio kabal sve ok trebalo mi je vremena da provalim sta je problem

Plamen re 01.02.2014. 16:50 #539739

Pogledacu koji firmware ima u sebi i uradicy update pa cu da vidim kako se ponasa, mada kazu ljudi da i dalje baguje.

Jos jedno pitanje samo, da li ovaj tv ima.mogucnost da snima sadrzaj nekoj tv kanala na usb? Ako postoji moze neko da mi objasni kako, posto nemam bash puno vremena da trazim po uputstvu, a hitno mi je

blackwolf Re: re 01.02.2014. 17:36 #539746

broj poruka: 1514
Može ali to važi samo za digitalne kanale ,i sve bude enkriptovano tako da ništa od toga ako si mislio da to kasnije gledaš na kompu ili negde drugde ,na virtual remotu imaš onu crvenu tačku koja označava snimanje.

Black Wolf

:: Pogledacu koji firmware ima u sebi i uradicy update pa cu da vidim kako se ponasa, mada kazu ljudi da i dalje baguje
::
:: Jos jedno pitanje samo, da li ovaj tv ima.mogucnost da snima sadrzaj nekoj tv kanala na usb? Ako postoji moze neko da mi objasni kako, posto nemam bash puno vremena da trazim po uputstvu, a hitno mi j
Plamen re 02.02.2014. 14:18 #539861

Uradjen update sa 1113 na 1116 i za sad radi youtube dobro. Samo imam jedan problem, kad pustim HD video preko youtub-a cini mi se da ne u HD rezoluciji, nego 360p, a nigde nemam opciju da prebacim na hd. Jel zna neko kako se prebacuje?

1AGRESSOR imas 02.02.2014. 18:28 #539909

broj poruka: 832
u donjem desnom uglu prozora od videa mali tockic iliti zubcanik njega kliknes i biras rezoluciju
Plamen Re: imas 12.02.2014. 11:30 #541554

Jel moze malo blize objasnjenje? Ima taj tockic, ali mi nudi samo opciju na dole, ostali smerovi u senci i idalje ne mogu da podesim kvalitet

:: u donjem desnom uglu prozora od videa mali tockic iliti zubcanik njega kliknes i biras rezolucij
Plamen Re: imas 19.02.2014. 02:09 #542769

Jel mozes nekako da napravis screen shot te opcije na tv-u posto ja vec duze vreme ne mogu da je nadjem, tj postoji tockic ali je u secni, samo na dole mogu da otvorim.

:: u donjem desnom uglu prozora od videa mali tockic iliti zubcanik njega kliknes i biras rezolucij
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs