Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Pomoc oko cudnog problema!
STRANA 1 OD 1
5Ronic Pomoc oko cudnog problema! 03.02.2014. 16:16 T56586

status: user
broj poruka: 282
Jutros mi je posle kuckanja poruje na watt apss odjenom telefon zakocio (ZTE Kiss Lite). Pokazuje da mi je micro sd kartica ili ostecena ili prazna. Neda mi ni da je formatiram. Mislio sam da je crkla ali kad sam je ubacio u stari fon koji nije android kartica radi normalno??? Drug mi rece da je mozda neki virus ali kad sam skenirao antivirus nije nasao nista na mobilnom.Mozda da updatujem sistem na mobilnom? Moze li mi ko pomoci?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DziDza Re: 03.02.2014. 18:29 #540057

status: user
broj poruka: 2
I meni je bio slican problem, i resio sam ga tako sto sam preko starog (glupog) telefona prebacio bitne podatke sa kartice na komp, formatirao je, vratio podatke i onda je sve radilo. To mi je krenulo od kada sam prikljucio telefon na skolski kompijuter tako da kapiram da je to bio neki virus bas za androide. Nazalost tada sam pomislio da je do mog telefona problem pa sam uzeo drugaricin da prebacim sta sam trebao i njoj se odmah isto desilo.
A mozes i da probas da stavis drugu karticu u taj telefon da proveris da nije do telefona problem a ne do kartice.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs