Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung Galaxy Y (GT-S5360r)
STRANA 1 OD 1
count Samsung Galaxy Y (GT-S5360r) 23.02.2014. 10:40 T56855

status: user
broj poruka: 1371
Dobio sam ovaj telefon od drugara, sve lepo radi ali imam samo jedan problem. Nikako da ga povežem na kompjuter, imam Blue Tooth i kablić, BT kaže da je `paired`, Windows 7 (x64) i 8mica (x64) ga vide, instaliraju na `Devices and Printers` kao GT-S5360r, što mu i jeste oznaka. E sad, skinuo sam i instalirao nekoliko Samsung Kies (i pun i Lite) kao i nekoliko verzija Samsung PC Studio i nikako da se stvarno poveže, vide ga ali da se povežu, njet.
Android 2.2 , ako je to važno.
Ovo mi je prvi `smart ass` telefon, skoro svi stariji su se povezivali bez mnogo problema.
Program mi treba za povezivanje na kompjuter zbog backup-a a i da ne vadim stalno memorijsku karticu, stavljam u jedan pa drugi adapter za prebacivne fajlova.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gosha70 Re: Samsung Galaxy Y (GT-S5360r) 23.02.2014. 15:20 #543394

broj poruka: 192
mozda je potrebno da potvrdis iz taskbara telefona uspostavljanje BT veze sa racunarom. Probaj da nadjes ovo: http://bit.ly/1bYDMI6 izlecenu verziju za vezu preko wifi-ja - mnogo brzi transfer podataka nego preko BT.

:: Dobio sam ovaj telefon od drugara, sve lepo radi ali imam samo jedan problem. Nikako da ga povežem na kompjuter, imam Blue Tooth i kablić, BT kaže da je `paired`, Windows 7 (x64) i 8mica (x64) ga vide, instaliraju na `Devices and Printers` kao GT-S5360r, što mu i jeste oznaka. E sad, skinuo sam i instalirao nekoliko Samsung Kies (i pun i Lite) kao i nekoliko verzija Samsung PC Studio i nikako da se stvarno poveže, vide ga ali da se povežu, njet
:: Android 2.2 , ako je to važno
:: Ovo mi je prvi `smart ass` telefon, skoro svi stariji su se povezivali bez mnogo problema
:: Program mi treba za povezivanje na kompjuter zbog backup-a a i da ne vadim stalno memorijsku karticu, stavljam u jedan pa drugi adapter za prebacivne fajlova.
SkyFire USB 23.02.2014. 15:43 #543396

broj poruka: 18472
Imas onaj padajuci meni odozgo.Kad povezes tel sa kompom izaci ce ti poruka da prihvatis konekciju.
Blutni tutni nemoj da koristis bez potrebe jer je transfer sporiji!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

count Re: Samsung Galaxy Y (GT-S5360r) 23.02.2014. 18:04 #543409

Evo našao sam taj App i instalirao na telefonu i odmah se priključio na WiFi na kompjuteru. Fina stvarčica, samo ti da IP i eto veze. Sad još samo da ukapiram kako sve to radi. Hvala mnogo momci.
Čudno mi da neće da poveže telefon na USB, BT hoće nešto malo, razmenio šifre i na fonu i na kompu i opet nije htelo. Evo sad radi sa WiFi mrežom.
Stari `glupi` povezivali i radili za sve pare.

gosha70 Re: Re: Samsung Galaxy Y (GT-S5360r) 23.02.2014. 18:44 #543415

U browseru ukucas adresu koju ti je postavio, nadjes na telefonu sta ti treba da downloadujes sa njega i skines. Ako treba da uploadujes onda sa desne strane imas meni select files, izaberes sta treba da prebacis i upload. Mozes da kreiras foldere na kartici, zipujes, unzipujes itd. Mislim da mora biti ukljucen flash ako imas flasblock onda ga iskljuci. Nadam se da sam pomogao.

count Re: Samsung Galaxy Y (GT-S5360r) 24.02.2014. 08:08 #543470

Jesi pomogao, hvala. ovo je bolje nego kabl.

miki069 USB 24.02.2014. 10:58 #543479

broj poruka: 1234
Bolje je od kabla?

Sporije je jedno 12X i komplikovanije 99X.

https://www.bambimobil.blogspot.com

gosha70 Re: USB 24.02.2014. 12:59 #543491

pa ako ima problem sa povezivanjem preko usb-a onda mu je bolje :-)

:: Bolje je od kabla
::
:: Sporije je jedno 12X i komplikovanije 99X
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs