Je li neko kupio ovaj model ili možda kod nas prodaje? Imam ga za 85e+30e dostava za Balkan, pa me interesuje, kako se navedeni model pokazao. Koristio repliku S4 za 60e i prezadovoljan sam bio sa njom. Ovaj još nisam imao priliku da koristim i vidim uživo zato i pitam samo prodavce telefona, a ovdje ih ima 6-ca. Vaša iskustva ili onih koji su koristili navedeni model.
Evo probao sam ovaj model prije pola sata. HDC Galaxy Note 3 N9006- MTK6582 QC 1.3GHz 5.7inch HD-IPS Android 4.2.2 Phone
Ovo je sranje.Kratko i jasno. Plastika je očajna, tipke neprecizne, od IPS-a ni traga. Da ne pričam za igrice. Ja sam naručio maloprije sličan model iz Turske, ali ... HDC Galaxy Note 3 Vitas- MTK6592 Octa Core 2,0GHz 5.7inch HD-IPS 3GB RAM OTG Funct. Android 4.4.2 KK Ono što mi je na Skype-u lik prikazao,sa kojim sa već poslovao za S4 za 60e, ovo je fenomenalno. Jeste 140e, ali ovo radi besprekorno. Ne znam za kvalitet, jer ga nisam držao u rukama, ali ne škripi, kao ovaj gore što sam htio za 85e. I ono što me naročito nervira, kod nas nikako da naletim na original. Lik koji je kupio telefon u Norveškoj za 800e protivvrijednosti, ovaj kod nas mu nije ni sličan. Toliko od mene. Javim čim stigne. Koristim staru Nokiju 1610 za sada. Evo i prikaza za ovaj što sam ja naručio. Isporuka je od 4 do 15 dana za Balkan. Isporuka 22e. http://www.youtube.com/watch?v=tBJbGuwgxSA
ja sam od izlaska s4 naleteo samo na jednu repliku i to se sa 3 metra vidi da je replika ali opet su zajebali drugara i on kupio za 100e i poceo da kenja kako mu iskrsla ekstra kombinacija budala
imas originala svuda po beogradu i n3 i s4, ne znam ko normalan se bakce sa replikama kada je davno dokazano da je to smece. pa ja bih razmisljao da li da 3 kontakta sacuvam u telefon, plasio bih se da mi ne crkne. Za te pare uzmi neki original telefon na oglasima i uzivaj, osim ako ovako ne planiras da zavodis neke klinke na foru biznismen iz dubaija imam s4 i n3 ili tako neki rad :)
Covek kaze da ima nokiu 1610, kako mislis jovanz da slika? :D
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.