Imam kingston karticu klase 4 sada sam je benchovso i upis je oko 4.5 mb/s. Citanje je oko 16mb/s.
Kartice koje si naveo su jos brze, ne verujem da ce biti usko grlo za bilo koji telefon. Ako hoces da se otvoris pazari skuplju. Imam par poznanika kojima su relativno brzo crkle transcend kartice, mogao bi da imas to u vidu.
u pitanju je alcatel idol. vorujem da moze da snima fullhd video, ali ce se primarno koristiti za filmove.
GLedam sad SanDisk 16gb je 2000 (ova od 32gb je 4000).
za transcend koji ja imam (eksterni hdd i usb flash memorije) znam da su odlicne, ali za kartice nemmam pojma.
mislio sam da dam oko 2000, jer sam video da se tako krecu i onda naletim na taj SanDisk i jos pise android...
sad ne znam da li je dosta 16gb. ne bih da dam 2000 za transcend, a bude neki problem sa brzinom. evoentualno bih mogao da dobacim i do 4000, ako vredi toliko i znaci 32 umesto 16gb. Tel ima 8gb internu i na sistem ode ne znam koliko.
:: u pitanju je alcatel idol. vorujem da moze da snima fullhd video, ali ce se primarno koristiti za filmove :: :: GLedam sad SanDisk 16gb je 2000 (ova od 32gb je 4000) :: :: za transcend koji ja imam (eksterni hdd i usb flash memorije) znam da su odlicne, ali za kartice nemmam pojma :: :: mislio sam da dam oko 2000, jer sam video da se tako krecu i onda naletim na taj SanDisk i jos pise android.. :: :: sad ne znam da li je dosta 16gb. ne bih da dam 2000 za transcend, a bude neki problem sa brzinom. evoentualno bih mogao da dobacim i do 4000, ako vredi toliko i znaci 32 umesto 16gb :: Tel ima 8gb internu i na sistem ode ne znam koliko.
licno mislim da nema potrebe ici na nesto vise od klase 6, imam kingston klasa 4 od 8GB i ok je, nisam sad neki `file transferac` ali Galaxy S2 na nju snima FullHD bez problema, znaci ima dovoljnu brzinu upisa, kako hoces. A od ove dve bih isao na jeftiniju varijantu.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.