Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
preporuka za servis
STRANA 1 OD 1
Kajmak preporuka za servis 13.07.2014. 12:12 T58126

status: user
broj poruka: 184

Mom poznaniku se desio mali peh sa mobilnim telefonom.
Sad na moru je uspeo da zapliva sa njim, posto je zabioravio da mu je u dzepu....

Upitanju je Samsung S4, naravno telefon je domah prestao da radi i bez ikakvih znakova zivota je.

Da li je neko imao ovakav problem i da li neko moze da preporuci neki dobar servis gde bi ovo mogao da pokusa da resi?

Pozdrav,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 13.07.2014. 12:23 #557399

broj poruka: 9459
E jbg...Mislim da nema sanse da ga dovede u red, jer se radi o slanoj vodi. Sve i da proradi, display ce biti problem. Trebalo bi ga totalno rasklopiti, plocicu oprati u ultrazvucnoj kadici, osusiti i ako proradi dobro, ako ne, kanta, jer ce mu u sevisu traziti koliko kosta i nov, bukvalno.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Kajmak .... 13.07.2014. 12:44 #557400

broj poruka: 184

toga sam se i ja plasio al opet covek oce da proba.....

Neki su mu preporucivali neki servis u Balkanskoj ulici... al ja iskreno ne znam koji bi to servis bio, tako da je svaka preporuka dobro dosla....
gilopile ... 13.07.2014. 12:47 #557401

broj poruka: 9459
Neka ipak pokusa...Za servis stvarno ne znam, sacekaj da se javi @duqp, valjda mu ortak drzi servis na NBGD pa ce ti dati kontakt mob..

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

neXus2000 .... 13.07.2014. 13:26 #557419

broj poruka: 3352
I ja se bojim de nema vajde zbog slane vode. Jer je mozda provukao struju sa baterije na razna mesta, cak i u isto vreme kratko-spojio razne el. delove.
Cak i da nije, mozda je sprzio puksavanje paljenja.

Ono sto je morao da uradi, da ga rasklopi, da izvadi bateriju (ako je moguce kod S4) i da ga ubaci u destilovanu vodu, cisto da izvuce so. I to nekoliko puta, najmanje 3 puta u destilovanu vodu (ne u onu u koju je ubacivao), da ga dobro osusi (silikonske kuglice za upijanje vlage), pa da ga sklopi i upali, ali pre toga mu treba nova baterija.

Ako je cekao neko vreme i dalje stoji slan, onda nema vajde.

P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO

duqp evo sad sam video temu 14.07.2014. 15:48 #557522

broj poruka: 3463
najbolji drug mi je poginuo juce ali ajde da doprinesem ovde malo i skrenem misli

mozes da odneses telefon u servis na nbg kod mog prijatelja Bokija, blizu kafica Charlie je radnja, pogledace, resice ako moze. Mozda je neka sitnica, mozda nije sve zahvatilo. Probaj jbg, najlakse je baciti u kantu :)

Riba neka je bila donele iphone 5, kaze upao u baru, a on mesec dana lezao u dunavu, mahovina se formirala u telefonu i razne alge :)

Saljem ti na mejl kontakt od bokija, samo kazi da te je peki poslao :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs