kroz Gmail onda pomocu BB link-a za Q10 i BB Desktop software-a za 9900 sinhronizujes sa MS Outlook-om, a isto tako i za iPhone pomocu iTunes-a. Ne moras u outlook-u nista da podesavas ako ga ne koristis. Samo ga otvoris i stikliras da hoces da startuje bez email podrske. Pricam za Outlook 2010.
AMD Athlon X2 7750BE CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition + 2GB Kingston Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB Sata2 WD Green 640GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLLO
Postoji, direktno preko SIM kartice, ali su i jedan i drugi metod smešni i zastareli u doba clouda i online sinhronizacije (bar za malo naprednije korisnike).
:: Kod normalnih telefona to ide preko BT :: select all pa Send :: Ne postoji prostije i brže :: :: ::
Preko SIM-a ne može više od 250 brojeva. Plus svakoj osobi pridružuje samo jedan broj, briše ostale brojeve te osobe. To što BB i iPhone ne mogu preko BT ne znači da to nije najbolje rešenje. Preko tih sinhronizacija najverovatnije neće ni uraditi.
Preko `tih sinhronizacija` ne može da ne uradi. Preko SIM kartice i prebacuju oni koji koriste IR, BT i slične prevaziđene tehnologije. Za takve je i 250 brojeva puno + ne brišu se brojevi, nego se svakom pojedinačno dodeli ime kontakta. Ja pričam o iole naprednim korisnicima.
iPhone radi sync preko BT-a, ali zaista ne znam nikog ko se u 2014. zamlaćuje sa tim pored živog clouda i online servisa za share, backup i sync.
:: Preko SIM-a ne može više od 250 brojeva :: Plus svakoj osobi pridružuje samo jedan broj, briše ostale brojeve te osobe :: To što BB i iPhone ne mogu preko BT ne znači da to nije najbolje rešenje :: Preko tih sinhronizacija najverovatnije neće ni uraditi :: :: ::
Koliko se secam, ja sam kontekte vadio sa programom My phone explorer, sacuvam u .vcf, posle samo ubacis u fon/mem kartica i pokrenes fajl i svi se kontakti uredno vrate.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Taj .vcf svaki fon prepoznaje i dovoljan je samo klik na njega i pitace te da li zelis da restore-uje kontakte. Znaci, ubacis .vcf u fon putem USB-a, bluetooth-a....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.