Pozdrav svima. Ovako posjedujem Samsung Galaxy S4 GT-I9506. Koliko sam procitao na internetu izasla je nova verzija Androida 4.4.2 tj. KitKat. Kada provjervama update kaze mi da je nema dodatnih nadogradnji. Moj telefon je otkljucan na sve mreze ali je iz Francuske France Orange mreza. Trenutna verzija androida je Currnet firmware version : I9506XXUBNA2/I9506VFGMML1/I9506XXUBML3/I9506XXUBNA2 (FTM). Baseband version I9506XXUBML3. Sada moje je pitanje da li ja mogu da flesnem svoj mob sa international firmware, posto update radi sa internacionalnim Samsung telefonima istog modela kao sto je moj.
AMD FX 8350 Eight Core 4.5GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / Samsung 840 EVO 120GB / Samsung F3 Spinpoint 500GB / Toshiba 1TB / Cooler Mast
U sustini ne bi trebalo da imas problema jedino sto bi ti knox opalio zastavicu tj 1 i ne bi imao garanciju, ako ti je to bitno, surak ima S2 kupljen ovde ali je stavljao 4.1.2 za free fr i sljakalo je sve ok.
Nisam se informisao da li je nadjen nacin da se zaobidje knox jer i ja imam S2 pa ti ako ti je bitna garancija malo proguglaj, pozdrav.
Ako je telefon 100% otkljucan i radi na sve mreze, skines sa sammobile neki ne brendirani rom kao sto rece Daum i fleshujes telefon preko ODINA. Fleshovanjem telefona preko odina ne pomeras brojac, tako da i garanciju ne gubis, ako je imas, samo vratis orange rom koji si imao, koji takodje mozes da skines sa sammobile. Po meni najbolji romovi su ti za nordic trzista jer su najstabilniji i izbacuju mnogo cesto update i razne dopune softveru.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.