Uglavnom..nova startup kompanija je izbacila mob sa specifikacijama na nivou ostalih premium modela po duplo manjoj ceni...Stim sto se ne moze kupiti tek tako...Ima li neko invite da posalje, da budem zamorce i probam oneplus one ?
Ja prvi put cujem za ovaj telefon. Ali po specifikacijama ovo je ZVERINA od telefona. 300$ je smesno za ovu masincinu... Zajebali su i Nexus po `` premium telefon za male pare`
Telefon je zaista odlican i po review-ima ga svi hvale. Jedina mana je sto je nekim primercima ekran pozuteo, nekima samo uz ivicu nekima vise. Ne znam sta se desilo sa tim primercima i da li su nove serije ispeglane.
U svakom slucaju sve pohvale za telefon, sledeca verzija moze da bude samo bolja.
Za invite ces morati da procesljas net, cesti su giveaway-ovi tako da su dobre sanse da ga pronadjes neki, dobro mesto za pocetak je njihov forum i twitter, kao i facebook, mislim da sam procitao da su pre manje od mesec dana dali 5000 hiljada pozivnica, a pre toga 2500. I da, kakvi su po pitanju slanja za srbiju? Inace koliko sam razumeo, kada porucis, mail ti stize kada ti sklope telefon, da te obaveste da je zavrsena proizvodnja i da ti ga salju. Dakle, bukvalno dobijes telefon koji tek sto je sklopljen :)
I naravno, ako uspes da dodjes do telefona, podeli utiske. Srecno.
``za invite ces morati da...``...``ako uspes da dodjes do telefona``...
20.08.2014. 08:54
status: user broj poruka: 11012
... Svojevremeno se za lenjivce govorilo `trazi posao, a moli b0ga da posao ne nadje``. Sta je sad ovo: prodaju, a mole b0gove da ne naidje neki kupac?
Iskreno smorili su me telefoni i ceo hw,nisam menjao mob vec 2-3 god. Ova cela prica mi je zanimljiva oko oneplus one, bilo bi interesantno da dobijem jedan,samo zbog toga cu da se bakcem malo i ako uspem prosledicu utiske.
Mada koliko vidim proizvode 2000 komada dnevno tako da i da dobijem invite danas necu doci na red u skorije vreme.
Video sam za zuti ekran, valjda su ispravili..videcemo ali najveca mana u celoj toj prici je cyanogenmod iliti softverski deo mobilnog u odnosu na premium modele.
„MacBook Air 13.3“ (obrisa ga a?), Boze svasta Apple lover promovise android, nece to sinko da izidje na dobro. Drz se ti Iphone-a to je „nezamenjiv telefon“, a svaka protivrecnost tome je „Heresy“.
Bice da Oneplus One obecava, jos samo da se malo dotera. Prati pozitivan tok razmisljanja – spoj cene i kvaliteta, sto za „neke“ nece nikad vaziti.
Razmisljao sam da ga kupim u US, npr na amazonu je 450usd, verovatno se ugradili zbog invitea i svega...ima zamerki tu i tamo, mahom za ektan i da uglavnom ne radi na LTE mreži (tragično za nas :) )....ipak, po toj ceni se već približava Z2/G3 npr...da se uzme direktno od proizvođača bilo bi odlično... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
@micika988 Izbrisah mac jer mi je bzv taj potpis( to je samo deo potpisa ostao),nije mi 17 god vise da trabunjam svuda koja mi je konfiguracija a mrzi me da ulazim u profil i menjam.
@Sub-Z Ne bih dao 450$ za njega + postarina + carina. Hteo sam da uzmem M8 ( i njega cu ako ne uspe invite za oneplus one) . Dobar je fon, odlican..ali treba tu dosta vremena dok se sve ne ispegle, za malu i mladu kompaniju na trzistu.
@JovanZ i prednost je i mana. Prednost je sto je pravljen za njega licno,bice redovnih updejtova( bar 2 god kako su obecali ) ali treba da prodje dosta jos vremena da se ispegla, da radi brze od vec ispeglanih verzija tipa na m8, g3 itd. Vidi jos par review, kako baguje home dugme, background zaglavljuje itd
p.s. Vidim ima ga na amazon.de za 399e
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
Idem tamo pa bih ga uzeo lično, free shipping je za US. E sad, možda ga negde ima u radnjama, pogledaću. M8 je dobar telefon, drugar ga ima, zadovoljan je.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: @micika988 Izbrisah mac jer mi je bzv taj potpis( to je samo deo potpisa ostao),nije mi 17 god vise da trabunjam svuda koja mi je konfiguracija a mrzi me da ulazim u profil i menjam :: :: @Sub-Z Ne bih dao 450$ za njega + postarina + carina. Hteo sam da uzmem M8 ( i njega cu ako ne uspe invite za oneplus one) . Dobar je fon, odlican..ali treba tu dosta vremena dok se sve ne ispegle, za malu i mladu kompaniju na trzistu :: :: @JovanZ i prednost je i mana. Prednost je sto je pravljen za njega licno,bice redovnih updejtova( bar 2 god kako su obecali ) ali treba da prodje dosta jos vremena da se ispegla, da radi brze od vec ispeglanih verzija tipa na m8, g3 itd. Vidi jos par review, kako baguje home dugme, background zaglavljuje it :: :: p.s. Vidim ima ga na amazon.de za 399e :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Logitech Z550 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: ::
:: Reci mi molim te koji je to zvanican servis u Novom Sadu, Beogradu za HTC one m8 itd da ih ne nabrajam sve. Bas me zanim :: :: :: :: @Sub-Z m8 mi je bio favorit..ali ovaj oneplus one sto se tice izgleda ( bar meni ) je top 1 sad
Tema je obrisana koliko vidim :D Intel i5 4670k / Gigabyte Z87x-D3H, Patriot Viper 3 8GB @1600MHz / THERMALTAKE SPS-530M / Zalman Z9 Plus / Samsung SSD 120GB EVO + WD 2.5` Blue 640GB / Samsung BluRay SE-506 / A4Tech V5
:: http://bit.ly/VEBB4 :: :: Kao niste znali uvek se takve stvari prvo pojave kod nas : :: :: :: i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120 :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N760 TF 2GD5 SL :: 2x1TB WD Black at RAID 0 :: CM Storm Siru :: CM 932 Advanced & Corsair 750W :: ::
uzeti zbog kamere, ko voli da fotka jbg, ne sad to da bude glavno merilo... mislim, sad svi flagšipovi voze snepdregon 8xx, a ako je na androidu, ne verujem da radi bog zna šta bolje od ostalih koji voze slično... čak i ta 3gb rama, nije neka ogromna prednost u brzini... trenutno vozim G2 i ja, i telefon je stvarno milina za koristiti, ne sećam se kad je zadnji put zabo... mada, brat pre neki dan dao note3 za lumiu 1520, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBOTE! malo falilo i ja da menjam ovo moje za lumiu 930, kolko me oduševio rad telefona... a pogotovo brzina i preciznost gps-a, bolja bre nego deal streak što ima I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Stigao oneplus one :) . telefon je 666 999 zlo i naopako:). Od samom pakovanja koje je super stajlis i premium osecaj imas, za razliku od svih ostalih standardnih kutija . Android ne baguje nista kako sam ocekivao, izgleda su ga vec ispeglali. Posle cu uplodujem jednu sliku, ako nekog nesto zanima slobodno neka pita .
Nije nikakva tajna, mada se necu buniti ako jos malo budem medju malobrojnim :).
Nasao momka sto ga je uzeo u americi, 400e sa 2 maske i full kutija itd. Pogledaj po oglasima. Caletu sam uzeo sony z1 a mami lg g2 koji su prebrutalni telefoni. Ovo je za 2 koplja ispred.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.