...da li je moguce odrediti lokaciju osobe putem mobilnog broja? IMEI od mobilnog telefona nemam, samo broj telefona i taj broj je u upotrebi tj. u mrezi.
Dosta bi mi znacilo ako bi neko imao konkretan odgovor.
Dzaba ti policija, posta ti treba. Policija te informacije trazi od poste zvanicnim putem, sigurno nece zbog tebe neko da se cima, osim ako mu ne dugujes posle.
Secam se neke usluge preko telekoma koja je mogla da locira trazeni broj, naravno uz pristanak (to bese pre 7-8 godina)...Sad sam guglao i nadjem da se u bosni ta usluga zvala (ili se zove tu sam)...E sad nemam pojma dal to kod nas jos uvek funkcionise,znam da su se neke od mojih kolega igrale s tim i da nije lose sto se preciznosti tice...
Ma jok, nije ta prica u pitanju. Mene samo interesuje tacna adresa stanovanja kako bih uzeo nazad ono sto sam pozajmio a doticna otudjila. :-)
:: Jos ce da ispadne da ti (ili neko koga znas) prati zenu gde se krece...he...he...he.. :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
ako je u pitanju ``doticna`` ,evo da ti pomognem....odes na link ispod,ukucas zemlju i broj telefona,povezes se na hakovane gps tragace,u roku od 20-ak sekundi nalaze lokaciju zeljenog broja telefona,preciznost je do u metar.....pazi samo da ne vidis nesto sto ne bi zeleo :)
Najjednostavnija i najlaksa(za pocetak) varijanta je da ti neko, ko radi u mrezi, kojoj pripada trazeni broj, samo iz sistema, na osnovu broja koji mu das, iscita podatke osobe, a to moze svako ko radi tamo. 100% imas nekog druga, koji ima druga, koji radi u toj mrezi. .)
Naravno, sve ovo ima smisla samo pod uslovom da je broj registrovan i kupljen na ime trazene osobe.
Pero dobra fora. :-) Mada si omanuo kada si pomislio da mi je to bivsa ili sta vec. :-D
Shone, imam drugara u Telekomu a i broj je iz te mreze pa cu pitati, zvao sam ga vec ali se ne javlja, kapiram da je u guzvi. Svakako cu ga pitati da li moze da mi pomogne.
Bobi, ako pronadjes nacin da lociras (u mom slucaju, po IMEI broju), javi. Meni je ukradena Lumia 925 pre neki mesec i guzu bih dao da saznam ko je uzeo... Takodje, ako bilo ko drugi moze da pomogne, dobice taj telefon za dz... +castim pivo =] Vec sam kupio Lumia 930 pa me boli ona stvar za sam aparat, da izvinete, al` bih voleo da znam gde se nalazi...
Prijavljeno je, naravno, ali od nase policije slaba vajda za takve `sitnice` (35k)...
Naravno, imam dokaze o kupovini (kutija, racun itd.)
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.