Gledam u Telenoru telefone koji se mogu uzeti na ugovornu obavezu uz paket Prenesi S, uz doplatu do nekih 1000 din. Ovaj mi deluje kao najbolji za te pare:
Telefon bi koristila mama, znaci nikakvo zahtevno koriscenje... Osnovne funkcije telefona + malo muzike, da bude solidna kamera, da surfovanje radi koliko toliko korektno...
Vec je korisnik ovog post-paid paketa u Telenoru, zato gledam njihovu ponudu.
Hvala!
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10
:: Kakvo vam je misljenje o ovom telefonu :: :: Gledam u Telenoru telefone koji se mogu uzeti na ugovornu obavezu uz paket Prenesi S, uz doplatu do nekih 1000 din. Ovaj mi deluje kao najbolji za te pare :: :: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Huawei/Ascend_Y33 :: :: Telefon bi koristila mama, znaci nikakvo zahtevno koriscenje... Osnovne funkcije telefona + malo muzike, da bude solidna kamera, da surfovanje radi koliko toliko korektno.. :: :: Vec je korisnik ovog post-paid paketa u Telenoru, zato gledam njihovu ponudu :: :: Hvala :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Yosemite 10.1 ::
Ima i Alcatel One Touch Pop C3 sličan je kao Alcatel Idol mini.....(po specifikaciji)
Imam taj Idol Mini i za osnovne stvari (Poziv, SMS, Viber, neke igrice, solidna kamera....) je sasvim dobar, jeste da ima SAMO 512MB RAM-a ali za sada lepo radi.
Kazem, nije nikakvo zahtevno koriscenje u pitanju... Samo me zanima da li je neko imao kontakta sa ovim telefonom... Koliko vidim za paket Prenesi S i doplatu do 1000 din ovaj Huawei mi izgleda kao najbolji izbor.
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10
:: :: Ima i Alcatel One Touch Pop C3 sličan je kao :: Alcatel Idol mini.....(po specifikaciji :: :: Imam taj Idol Mini i za osnovne stvari (Poziv, SMS, Viber, neke igrice, solidna kamera....) je sasvim dobar, jeste da ima SAMO 512MB RAM-a ali za sada lepo radi ::
Imao i jedan i drugi. C3 je plastikenac i zdere bateriju u odnosu na mini. Radi malo kilavije od mini, ali ne strasno. Mini imam i vec pola godine me odlicno sluzi, a baterija ume da sastavi i po 4 dana bez preteranog akanja. Kamere su na oba modela lose.
Ovi telefoni koji god da kupis do 1000 din uz taj paket bice dobri za 3 stvari Pozivi ,SMS i slusanje muzike ako pokusas za nesto drugo da ga koristis za odprilike 2 meseca ces se pokajati sto nisi platio par hiljada vise...
Uzmi y330 nije tako los kao sto pricaju neki.Kao sekundarni telefon ili za manje zahtevnog korisnika je super. Ja imam y300 i na njemu instaliran kitkat 4.4.4 i telefon radi fenomenalno.
@vladats Hvala posebno za, na neki nacin, info iz prve ruke. Mislim da ce za taj paket i doplatu biti sasvim dovoljan telefon za nezahtevnog korisnika.
Pozdrav!
Doslo je do male izmene... Kako bi kupovina telefona na kom bi se koristio net bila besmislena ako se ne bi imao kakav takav net, doslo je do promene paketa.
Sada je u pitanju paket `Prenesi i Surfuj S`!
Dakle, sada, uz ovaj paket su mi za oko zapala dva modela koja se nude na ugovor uz doplatu od max 1000 din:
Uz prvi ide doplata od 990 din, dok uz Alcatel ide doplata od 1 din.
Sta mislite o ovim modelima? Da li vredi dati ovih 990 din za Samsung?
Kao sto je receno u prvom postu, telefon bi koristila mama, znaci nikakvo zahtevno koriscenje... Osnovne funkcije telefona + malo muzike, da bude koliko toliko solidna kamera, da surfovanje radi koliko toliko korektno...
Hvala!
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.