znam da je smece od telefona itd. ali da preskocimo to jer odradjuje sve sto mi treba. imam problem da mi se od skoro u market-u u kategorijama pod games pojavljuju po svega 2-3 igre a nekad ih je bilo mnogo, mnogo vise.npr. pod card imam tri igre- solitare,tablic i jolly card poker.nemoguce je da ih ima tako malo.kada upisem i search polje `poker` pojavi se mnogo igara.
drugi problem je taj sto aplikacije nece da se instaliraju.kad kliknem na neku krene download i pojavi se gore u vrhu ikonica da je uspesno skinuta aplikacija.kad kliknem na nju ponovo se pojavi dugme install i ponovo krece download.tako ide u krug stalno.ranije je bilo da kad kliknem na install aplikacija se skine i nastavi da se instalira i to je to.
resetovao sam telefon na fabricka podesavanja `hard reset` ali ni to nije pomoglo.da li je jedino resenje kanta za smece?
Time. To je to. Pregazilo ga vreme - netko bjese Android 2xx...
08.11.2014. 13:00
status: user broj poruka: 11019
Prosle godine, zali mi se komsija da ne moze da apgrejduje google maps. Zasto? Zato sto ima (imao je) telefon sa Android 4.01 (IceCSandwich). Morao je da apgrejduje na 4.1 da bi mogao da dopuni mape...
vrlo je jednostavno...tvoj telefon ne bi mogao da potera igre i izbor je sveden na one sigurne. Ja recimo na galaxy ace nisam mogao da instaliram temple run...nije mi se pojavljivao prilikom pretrage...
Najbezbolnije promeni telefon...ako si zainteresovan stoji mi ace već godinu dana u fioci...dogovorili bi se za cenu lako pošto mi apsolutno ničemu ne slući.. support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
cudi me da ne mogu instalirati ni aplikaciju radija snaga naroda.jbt zar je moguce da su sveli broj igara na svega nekoliko kad znam da sam igrao mnogo vise i pored toga sto je krs od telefona.nema veze.
ostaje mi drugi problem sa instalacijom.sad sam probao solitare koji mi je ponudio kao jednu od 3 card igre :) kliknem na solitare>install>ok>pita me za storage,network itd>ok>your item will be downloaded... kao skine igru ali je ne instalira.tako mogu da se vrtim u krug do iznemoglosti.
Kada sam prešao sa 5800 Xpressmusic na njega progledao sam...posle sam uzeo Sony Xperiu T i opet sam progledao pa mi je Ace sada bzvz...čovek se lako navikne na dobro...
Generalno telefon radi bez većeg štucanja. Rootovan je i instaliran cyanogen mod 7. Baterija je držala dva dana sa netom. Bez neta je išla i na sedam dana... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Aplikaciju radija `snaga naroda` nemoš da pokreneš zato što je google iz inostranstva,a svaki patriJota zna da je inostranstvo dobro-bilo bi u našoj zemlji...
pa do danas sam koristio aplikaciju `snage naroda` samo sam resetovao telefon ali ne mogu ponovo da je instaliram.ustvari ne mogu ni jednu jedinu aplikaciju da instaliram ne znam zasto :(
Mozda si nesto zeznuo u sistemu. Hard reset nije svemocan.
08.11.2014. 20:08
status: user broj poruka: 11019
Zeza te, mozda, neki plugin ili instaler (podrska za Java apps?)... Probaj (ali samo ako si vican tome) da instalises (apgrejdujes) poslednji podrzani Android (official firm ili neki CyanogenMod)...
Svi kupe telefon sa 480x800 tackica i pomisle da na njemu radi sve zivo kad ono pacetina...
Ne moze i nece da biva...
Svakim danom primecujem da moj stari HTC Sensation (kupljen pre 3+ godina) polako gubi dah sa novim verzijama programa i igara...
Mogu da zamislim kako je sa tim novijim manje vise nekrstenim telefonima koji u startu ne mogu mnogo toga... uzas...
Nije Apple glup sto izbacuje samo po jedan ili dva uredjaja godisnje... mani klasterizaciju... gruvaj optimizaciju...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
mene brine sto bas bukvalno nista iz marketa ne mogu instalirati.cak ni tablic,solitare itd. probao sam skinuti(van marketa) i instaliratu z4root i `primilo` se.nije vredno cimanja nego mu je vreme za penziju :)
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.