Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Pazite se kad kupujete iPhone u MTS-u!!!
STRANA 1 OD 2  
SpaceMarko Pazite se kad kupujete iPhone u MTS-u!!! 08.11.2014. 12:23 T59493

status: user
broj poruka: 119
Moja priča ukratko počinje ovako, kupio sam iPhone 6 Plus preko MTS-a i još uvek ga nisam dobio. Naime, uzeh prošli petak preko MTS-a na Terazijama 24 pomenuti telefon, i pre podne pri poslovnoj poseti tržnom centru Ušće reših da u radnji koja lepi folije uzmem foliju za pomenuti telefon. Pri postavljanju folije primetila se 5mm deformacija na levoj strani metalne obloge telefona, koju do tad nisam primetio. Još jednom da sam stavio silikonsku oblogu verovatno je nikad ne bih primetio, stvarno je mala. Spakujem telefon i odem istog momenta do Terazija 24 gde sam kupio telefon, znači sve se dešava u istom danu, i sve pre 14h.

Momak koji je preuzeo telefon ustanovio je istu stvar i telefon sam ostavio sa opaskom da ću biti kontaktiran putem mail-a u zakonu predviđenih 8 dana. Isti taj dan šef radnje mi je rekao da Telekom pokriva servis, i da ne brinem, šta god to značilo. Da ne ulazim u besmislice šta i kako, reših da se strpim i sačekam da mi se ljudi jave šta dalje. Međutim kako je vreme prolazilo niko se nije javio i pored mojih dva puta zvanja CALL CENTAR da vidim da li nešto znaju.

Kako na oba poziva nisu znali šta da mi kažu posle dvominutne provere svaki put (toliko bi čekao) koju bi u startu naplatili 10 RSD, ne bih dobio odgovor. Oba puta, njihov savet bi bio da odem u poslovnicu gde sam kupio telefon kako bi dobio odgovor, jer ne mogu da mi daju kontakt telefon radnje.

Petak, 8 dana zakonom propisanih je probijeno, ja nisam dobio odgovor putem mail-a da znam na čemu. Odlazim posle 17h do njih da vidim šta se dešava. Dobih info od mladog gospodina za pultom da će telefon biti zamenjen novim, gde se pridružio njegov šef nekoliko sekundi potom da mi kaže da ću biti pozvan čim im stigne telefon koji je na putu.

Odem kući, pozovu me da je telefon stigao, sedam u kola odlazim u radnju, i kreće drama. Naime, odvlače me u manji sobičak sa leve strane radnje, da mi objasne kako Apple neće da servisira njihove telefone, kako su oni odbili zahtev za zamenu itd. Na moje da polazim logikom da nisam zadovoljan zatečenim uređajem i da želim da raskinem ugovor, morao sam da napišem molbu i sad opet čekanje.

Generalno kontaktiraću organ za zaštitu potrošača, i isterati stvar do kraja. Na ovome sigurno neće ostati. Ostaje samo onaj gorak ukus u ustima, i sa sigurnošću mogu reći da nikad, ali nikad više neću imati nikakve veze sa MTS-om!

Moj zaključak je sledeći:
- MTS nema rešeno pitanje sevisa za iPhone, tako da od reklamacije ništa
- Širom otvorite oči šta kupujete
- U kakvom god da je stanju vaš nov iPhone, MTS će krivicu prebaciti na Vas
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
washburn ..... 08.11.2014. 12:29 #570324

broj poruka: 312
banana republika, nista neocekivano od telekoma....

HP ProBook
I5 3220M @ 3.2
HD4000+ 7650M 2GB
Samsung 128GB EVO + 1TB HDD
12 gb DDR3 1600mhz
DELL P2414 IPS + Samsung 32`
Logitech G9X
Logitech K360

Jamire Re: Pazite se kad kupujete iPhone u MTS-u!!! 08.11.2014. 12:34 #570325

broj poruka: 1123
NIje samo slucaj sa MTS servisom vec sa svim servisma u Srbiji. Nepo, SystemOne, MTS, VIP sve je to potpuno isto samo gledaju kako da dodatno izvuku neku korist od kranjeg kupca kvalitet usluge ravan O, komunikacija -0. Moj prijatelj je imao slican problem sa VIP-om jer vibracija na Xperija Z nije radial kako treba pols e 15 dana rada, trazili su mu za porapvku novog telfona 25 E, Plus je kasnije problem sa zadnjim poklopcem posto je on hermetcike zatvoren, gumu su posekli poklopac iskirvili, drazli mu teleefon 2 meseca, da bi na kraju raskinuo ugovor i pobegao tragom bez obizira. Sta reci Srbija!

AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200)
Cooler Master 212 EVO
Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0
Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600
Gigabyte R9 270 OC
SSD OCZ Agility 3 60gb
1.5 WD+500gb WD
Chiftec CX-05B-B
Thermatle Purepower 600 Wati<

:: Moja priča ukratko počinje ovako, kupio sam iPhone 6 Plus preko MTS-a i još uvek ga nisam dobio. Naime, uzeh prošli petak preko MTS-a na Terazijama 24 pomenuti telefon, i pre podne pri poslovnoj poseti tržnom centru Ušće reših da u radnji koja lepi folije uzmem foliju za pomenuti telefon. Pri postavljanju folije primetila se 5mm deformacija na levoj strani metalne obloge telefona, koju do tad nisam primetio. Još jednom da sam stavio silikonsku oblogu verovatno je nikad ne bih primetio, stvarno je mala. Spakujem telefon i odem istog momenta do Terazija 24 gde sam kupio telefon, znači sve se dešava u istom danu, i sve pre 14h
::
:: Momak koji je preuzeo telefon ustanovio je istu stvar i telefon sam ostavio sa opaskom da ću biti kontaktiran putem mail-a u zakonu predviđenih 8 dana. Isti taj dan šef radnje mi je rekao da Telekom pokriva servis, i da ne brinem, šta god to značilo. Da ne ulazim u besmislice šta i kako, reših da se strpim i sačekam da mi se ljudi jave šta dalje. Međutim kako je vreme prolazilo niko se nije javio i pored mojih dva puta zvanja CALL CENTAR da vidim da li nešto znaju
:: Kako na oba poziva nisu znali šta da mi kažu posle dvominutne provere svaki put (toliko bi čekao) koju bi u startu naplatili 10 RSD, ne bih dobio odgovor. Oba puta, njihov savet bi bio da odem u poslovnicu gde sam kupio telefon kako bi dobio odgovor, jer ne mogu da mi daju kontakt telefon radnje
:: Petak, 8 dana zakonom propisanih je probijeno, ja nisam dobio odgovor putem mail-a da znam na čemu. Odlazim posle 17h do njih da vidim šta se dešava. Dobih info od mladog gospodina za pultom da će telefon biti zamenjen novim, gde se pridružio njegov šef nekoliko sekundi potom da mi kaže da ću biti pozvan čim im stigne telefon koji je na putu
:: Odem kući, pozovu me da je telefon stigao, sedam u kola odlazim u radnju, i kreće drama. Naime, odvlače me u manji sobičak sa leve strane radnje, da mi objasne kako Apple neće da servisira njihove telefone, kako su oni odbili zahtev za zamenu itd. Na moje da polazim logikom da nisam zadovoljan zatečenim uređajem i da želim da raskinem ugovor, morao sam da napišem molbu i sad opet čekanje
:: Generalno kontaktiraću organ za zaštitu potrošača, i isterati stvar do kraja. Na ovome sigurno neće ostati. Ostaje samo onaj gorak ukus u ustima, i sa sigurnošću mogu reći da nikad, ali nikad više neću imati nikakve veze sa MTS-om
:: Moj zaključak je sledeći
:: - MTS nema rešeno pitanje sevisa za iPhone, tako da od reklamacije ništ
:: - Širom otvorite oči šta kupujet
:: - U kakvom god da je stanju vaš nov iPhone, MTS će krivicu prebaciti na Vas
SpaceMarko Nema pomoći ovoj zemlji 08.11.2014. 12:53 #570328

broj poruka: 119
Ma bilo kako bilo jasna je stvar, garancija u MTS-u ne znači ništa, jer nemaju pitanje rešenog servisa, i neće moćii da reše ni najmanju glupost u kakvom god da je stanju vaš telefon.

mighty re 08.11.2014. 13:06 #570331

broj poruka: 1670
Nemam pojma, ja imam pozitivno iskustno sa Begramom za Samsung Galaxy S2.

Uzet preko Telenora, počeo u zadnjih mesec dana ozbiljno da zeza sa punjenjem i resetovanjem.

Odneo ga u prošli petak uveče, bukvalno poslednji dan garancije, u subotu je isticala. Telefon inače solidno izubijan, svaki ćošak malo udaren, nije baš bio mažen u protekle dve godine, verovatno su samo na konto toga mogli da ponište garanciju.

U ponedeljak zovu, dođite, zamenjena ploča, telefon popravljen. Ja iznenađen, nisam navikao na servis za 2-3 dana i to još preko vikenda.

Telefon sada odlično radi, u servisu dobio izveštaj sa Samsungove dijagnostike i ostalo.

Pre par godina sam kod njih nosio svoj HTC Desire u garanciji, bio se resetovao kad se uključi GPS, isto mi zamenili ploču za 3-4 dana.

-
i3-4150@Raijintek Zelos, GA-B85N,Corsair 2*8GB DDR3-1600,
PC 7770 GHz Ed. Samsung 840 EVO 250GB, Toshiba 500GB
CM Elite 110, Enermax Revolution Xt 730W, LG IPS277L-BN
Marantz SR3001+MA BR5+Sony DS6500

codeus .. 08.11.2014. 13:11 #570333

broj poruka: 4054

i ispade jos jednom proverena stvar !! ilegalno trziste je 100% legalnije od drzave

ZooLoo ... 08.11.2014. 13:32 #570338

broj poruka: 3975
kupovina za kes je mama!

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window
Dell P2414H...

micika988 ... 08.11.2014. 13:43 #570341

broj poruka: 2094
Da sam na tvom mestu, ja bih uzeo jos jednu kopiju pomenute `SAVIJACE`, stavio ga u zadnji dzep pantalona, naskocio na stolicu (verovatno ce biti posledica) i lepo zamolio MTS-ovce da ti uvaze garanciju.

Zivo me interesuje, da li bi imali obraza da te i drugi put iznapusavaju. Nemoj da se nerviras mnogo, svaka osoba koja moze sebi da priusti dati telefon je u mogucnosti da plati bar 3 komada, tako da ako jedan otkaze tu je drugi, a i sto da ne treci. Neki ce vec da opravda ulozene pare.

Samo, cvrsto i sa osmehom na licu. Sve ce se to vec nekako resiti za 2,3,4... meseci :(...

codeus ... 08.11.2014. 13:46 #570342

za kes si uzeo ili uz neki paket ? nisam gledao ponudu kod njih jos od pojave fixne telefonije.

ako si dao kes trazi pare nazad i uzmi jabuku u nekoj drugoj zemlji.

vladats @SpaceMarko 08.11.2014. 14:31 #570347

broj poruka: 4537

Apsolutno se slazem sa tobom da treba isterati slucaj do kraja.
Zaista mi je zao sto si prosao torturu prilikom kupovine telefona ali zar sam i proizvodjac ne snosi krivicu lose uradjenih telefona koje naplacuje basnoslovno ?

Nije samo problem u mts-u,problem je kod svih provajdera koji se ponasaju prema potrosacima kao da im nesto poklanjaju.

U ovoj drzavi smo osudjeni na vacarenje,lose usluge i hostapleraj koji je prisutan od kupovine hrane pa sve do tehnike.Kradu nas na struju,grejanje,patike,frizidere itd itd .....Jedna obicna banana od drzave koja se nece promeniti jos narednih 1000 godina.

Dejzan Re: ... 08.11.2014. 14:50 #570349

broj poruka: 3730
I da je uzeo za kes ista bi procedura bila.Zasto? jer mi NEMAMO Apple predstavnistvo ovde. Pogledaj na sajtu nasih prodavaca Mac opreme itd da li se nudi Iphone ? NE zasto e to je pitanje za inspekciju i drzavu.Resseler for Apple PRODAJE SVE za Apple a kod nas ne.
Uzgred na Itunes nemas Srbiju da registrujes tako da prodaju proizvod koji nije kompletno spreman a za cenu necu ni da pricam...

Tako da Apple OFICIALNO NIJE stigo u Srbiju preko kog kanala ovo ide nemam predstavu ...

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: kupovina za kes je mama
:: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3
:: Gigabyte G.1 Sniper B
:: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh
:: Seagate Baracuda 1T
:: Seasonic G550 550W Gol
:: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo
:: Dell P2414H..
vladats @Dejzan 08.11.2014. 14:58 #570353

Hajde da pricamo realno.
Ja tvrdim da bi bar 10.000 ljudi kupilo kesu sa aplikacijom jabuke u kojoj bi se neko uneredio.
Ako vec prodaju telefone od 1000 evra zar nije posteno i da ga naprave kako treba ?

Ognjeni Re: ... 08.11.2014. 15:49 #570363

broj poruka: 4528
jesi li ti krsten sunce mu zarko ? Jel citas ti sta napisa upravo

:: Da sam na tvom mestu, ja bih uzeo jos jednu kopiju pomenute `SAVIJACE`, stavio ga u zadnji dzep pantalona, naskocio na stolicu (verovatno ce biti posledica) i lepo zamolio MTS-ovce da ti uvaze garanciju
:: Zivo me interesuje, da li bi imali obraza da te i drugi put iznapusavaju. Nemoj da se nerviras mnogo, svaka osoba koja moze sebi da priusti dati telefon je u mogucnosti da plati bar 3 komada, tako da ako jedan otkaze tu je drugi, a i sto da ne treci. Neki ce vec da opravda ulozene pare
:: Samo, cvrsto i sa osmehom na licu. Sve ce se to vec nekako resiti za 2,3,4... meseci :(..
:: _______________________
:: Fiat justitia ruat caelum
codeus .. 08.11.2014. 17:05 #570374

ne vredi ti inspekcija za zastitu potrosaca jer su u novom zakonu o zastiti potrosaca iz ISTOG izbaceni mobilni operateri i banke !! na njihove usluge nemozes da se zalis . Dok na prodavce grafika mozes .. ovo vise nije ni banana drzava

zerocool55 re 08.11.2014. 17:40 #570375

broj poruka: 1131
Pa da zato treba cekati oko mesec dva kada se nesto pojavi novo da bi video da li je sve ok zbog ovakvih prica...
Medjutim ja sam na Benchu procitao da su liku zamnili Iphone koji je kupio u Telenoru opet uz cekanje ali je dobio novi jer mu je koliko sam razumeo jedan deo telefona bio svetliji od svih ostalih delova...
Dejzan Re: @Dejzan 08.11.2014. 19:38 #570391

Nerazumes covek,Apple ti je ozbiljna firma i evo par detalja.
Kad kupis njihov proizvod i ako nesto nije uredu odneses u njihovu radnju i odmah ti daju novi telefon,tablet,ipad,racunar itd...
Drugo imas opciju produzenja garancije koja kosta 100 dolara ili eura extra jer oni daju 1 godinu garancije.
Telefon u EU kosta od 700 eura pa do 1000 (zavisi od kapaciteta) a kod nas u slobodnoj prodaji kosta od 1000 eura pa do 1500 govorim o operaterima koja 100 gore dole...
Moj paket mesecno kosta sa pdv 1800 dinara u Telenoru a telefon bi me izaso 650 eura sa 16 GB .E sad ti meni reci ko je ovde lud ?

Da se vratimo na temu covek ima pravo da reklamira i da im preti inspekcijom i mozda uspe u suprotnom ispada zrtva...

Idi na sajt Apple.com support countrys vidi da li se nasa zemlja vodi tamo...

Naravno ucenije u zemljama u razvoju (blagi termin za Banna Republic) 5 meri 1 seci dok napolju ta procedura nepostoji jer te zakon stiti.

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Hajde da pricamo realno
:: Ja tvrdim da bi bar 10.000 ljudi kupilo kesu sa aplikacijom jabuke u kojoj bi se neko uneredio
:: Ako vec prodaju telefone od 1000 evra zar nije posteno i da ga naprave kako treba
codeus Re: Re: @Dejzan 08.11.2014. 19:51 #570393

dejzan , nije u redu , mislim stvarno nije u redu

aple ce ti zameniti uredjaj ukoliko platis sve sto traze , fizicka ostecenja ih neinteresuju ima da ti naplate zamenu + uslugu + vazduh i ima da platis i pevas.

to sto tebe kosta 650 jura u odredjenom paketu samo govori po kojoj ceni su ih uzeli nasi operateri. u usa je 200$ sa karticom .. isti telefon , sklopljen u kini , 100 cenovnih razreda u zavisnosti gde se prodaje.

a u americi je jeftin jer bi vlada zelela da svi ameri imaju aple proizvod , razlog je brutalan , aple je na zahtev vlade i policije ugradio 2013g sigurnosni mehanizam koji policija moze da aktivira pritiskom dugmeta a koji GASI KAMERU I WIFI NA SVIM APLE UREDJAJU U RADIJUSU 500METARA .. da ti ne nabrajam zasto su to zahtevali.

kad aple nece da zameni njihov uredjaj i to zbog proizvodjacke greske samo ukazuje na ILEGALAN posao koji je drzava napravila. pametnom je taj podatak sasvim dovoljan.

kao sto sam rekao u gornjem postu - prodavcima grafika mozete da pretite inspekcijom - mobilnim operaterima i bankama nemozete da pretite inspekcijom jer su izuzeti iz zakona. kapiras . ne ?

:: Nerazumes covek,Apple ti je ozbiljna firma i evo par detalja
:: Kad kupis njihov proizvod i ako nesto nije uredu odneses u njihovu radnju i odmah ti daju novi telefon,tablet,ipad,racunar itd..
:: Drugo imas opciju produzenja garancije koja kosta 100 dolara ili eura extra jer oni daju 1 godinu garancije
:: Telefon u EU kosta od 700 eura pa do 1000 (zavisi od kapaciteta) a kod nas u slobodnoj prodaji kosta od 1000 eura pa do 1500 govorim o operaterima koja 100 gore dole..
:: Moj paket mesecno kosta sa pdv 1800 dinara u Telenoru a telefon bi me izaso 650 eura sa 16 GB .E sad ti meni reci ko je ovde lud
:: Da se vratimo na temu covek ima pravo da reklamira i da im preti inspekcijom i mozda uspe u suprotnom ispada zrtva..
:: Idi na sajt Apple.com support countrys vidi da li se nasa zemlja vodi tamo..
:: Naravno ucenije u zemljama u razvoju (blagi termin za Banna Republic) 5 meri 1 seci dok napolju ta procedura nepostoji jer te zakon stiti
:: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: LC power Archangle 850 W
:: ::
:: :: Hajde da pricamo realno
:: :: Ja tvrdim da bi bar 10.000 ljudi kupilo kesu sa aplikacijom jabuke u kojoj bi se neko uneredio
:: :: Ako vec prodaju telefone od 1000 evra zar nije posteno i da ga naprave kako treba
vladats @Dejzan 08.11.2014. 20:02 #570395

Da pokusam prizemnije nesto sa tobom.
Ako se userem u apple kesu hoces li je kupiti za 100 evra bez ugovorne obaveze ?

Ponavljam ponovo,provajderi su smradovi ali ovde niko ne kaze zasto apple prodaje hebene telefone felericne za 1000 evra ?Aloo sa kime ja ovde pricam sa botovima ?

MaliAbner 5MM se vidi iz satelita a ne aviona... 08.11.2014. 20:24 #570400

broj poruka: 7779
To nije moglo proci ne primeceno prilikom kupovine...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

Dejzan Re: Re: Re: @Dejzan 08.11.2014. 20:29 #570404

Samo da se sazna kojim je kanalom doso Iphone bio bih mnogo srecan eto :)

@ Vladats Ocito odbijas da shavtis sta ti govorim ... Ako ima problema i ostecenja i sl Apple menja ne postavlja pitanja.
Sto se tice kese nisu ekoloske :)samo papirne dolaze u obzir :D

Pitaj vlasnike novih Mazdi kakav tretman imaju ako samo ogrebotinu nadju u kabini nece ti biti dobro a isto to pogledaj kod ostalih dilera za vozila.....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: dejzan , nije u redu , mislim stvarno nije u red
:: aple ce ti zameniti uredjaj ukoliko platis sve sto traze , fizicka ostecenja ih neinteresuju ima da ti naplate zamenu + uslugu + vazduh i ima da platis i pevas
:: to sto tebe kosta 650 jura u odredjenom paketu samo govori po kojoj ceni su ih uzeli nasi operateri. u usa je 200$ sa karticom .. isti telefon , sklopljen u kini , 100 cenovnih razreda u zavisnosti gde se prodaje
:: a u americi je jeftin jer bi vlada zelela da svi ameri imaju aple proizvod , razlog je brutalan , aple je na zahtev vlade i policije ugradio 2013g sigurnosni mehanizam koji policija moze da aktivira pritiskom dugmeta a koji GASI KAMERU I WIFI NA SVIM APLE UREDJAJU U RADIJUSU 500METARA .. da ti ne nabrajam zasto su to zahtevali
:: kad aple nece da zameni njihov uredjaj i to zbog proizvodjacke greske samo ukazuje na ILEGALAN posao koji je drzava napravila. pametnom je taj podatak sasvim dovoljan
:: kao sto sam rekao u gornjem postu - prodavcima grafika mozete da pretite inspekcijom - mobilnim operaterima i bankama nemozete da pretite inspekcijom jer su izuzeti iz zakona. kapiras . ne ?
:: :: Nerazumes covek,Apple ti je ozbiljna firma i evo par detalja
:: :: Kad kupis njihov proizvod i ako nesto nije uredu odneses u njihovu radnju i odmah ti daju novi telefon,tablet,ipad,racunar itd..
:: :: Drugo imas opciju produzenja garancije koja kosta 100 dolara ili eura extra jer oni daju 1 godinu garancije
:: :: Telefon u EU kosta od 700 eura pa do 1000 (zavisi od kapaciteta) a kod nas u slobodnoj prodaji kosta od 1000 eura pa do 1500 govorim o operaterima koja 100 gore dole..
:: :: Moj paket mesecno kosta sa pdv 1800 dinara u Telenoru a telefon bi me izaso 650 eura sa 16 GB .E sad ti meni reci ko je ovde lud
:: :: Da se vratimo na temu covek ima pravo da reklamira i da im preti inspekcijom i mozda uspe u suprotnom ispada zrtva..
:: :: Idi na sajt Apple.com support countrys vidi da li se nasa zemlja vodi tamo..
:: :: Naravno ucenije u zemljama u razvoju (blagi termin za Banna Republic) 5 meri 1 seci dok napolju ta procedura nepostoji jer te zakon stiti
:: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: :: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: :: LC power Archangle 850 W
:: :: ::
:: :: :: Hajde da pricamo realno
:: :: :: Ja tvrdim da bi bar 10.000 ljudi kupilo kesu sa aplikacijom jabuke u kojoj bi se neko uneredio
:: :: :: Ako vec prodaju telefone od 1000 evra zar nije posteno i da ga naprave kako treba
Krecky IpHONE JE KEVA :) 09.11.2014. 05:32 #570436

broj poruka: 391
Svi bi hteli iphone, a niko nece pravopis.
MilosNBG ... 10.11.2014. 10:53 #570533

broj poruka: 1586
Pre bih rekao da je tu izbio kurslus na relaciji MTS i Apple iz razloga do koje tacke se pokriva servis a od koje se menja ceo uredjaj i ti sa time nemas veze a njima narafski treba vremena da to rese.

Iskreno, muka mi je od postova gde se na osnou JEDNOG iskustva osudjuje poslovanje bilo koje firme. jer i tamo rade LJUDI. To je sistem, mehanizam, sklon greskama i propustima kao i sami ljudi.

Znaci postoji kolektivna svest da ako je to Apple - on je savrsenstvo i to ne sme da postoji propust i bla bla truc... Da ako neki proizvod ima defekt - cela ta serija ne valja. Da ako neko nije usluzen kako treba, krece opste pljuvanje i sta sve ne jer kao sto rekoh i tamo rade LJUDI. Licno zakljucujem da smo postali ekstremno sebicni jer nemamo vise ni osnovnog razumevanja za druge i za postupke drugih a jos manje imamo strpljenja za resenje nekog problema nego hocemo drcno sve sad i odmah.

P.S. A o ulogama velikih osvetnika i prividnih isterivaca pravde necu ni da govorim.

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

Dejzan Re: ... 10.11.2014. 11:57 #570538

Covek Telekom je toliko na udaru da zahvaljujuci drzavi samo opstaje to jest sto mu je drzava dala monopol kad su unistili mobtel i prodali ga u bescenje.

Licno moje iskustvo je ovako fixna telfonija pretplata mi je 750 dinara SBB 350 dakle sta ti nije jasno u vezi telekoma ?

Pokrivenost im je druga u Srbiji posle Telenora

Kvalitet usluge na opet drugom mestu iza Telenora

Jedino sto siju sve redom je to sto su uredjaji jeftiniji

Kad sam pitao u Telenoru za astronomsku cifru rekli su tako je kako je ili ti moralo je tako.

Izadji iz Banana Republic sa legalnim uredjajem i problemom u bilo koju radnju u svetu Apple resava stvar i nepita nista.Ovde nasi nece da ti priznaju garanciju za Samsung telefon iz Holandije pa ti vidi....

Dakle ko i kako je uvezao telfone i pod kojim uslovima UGOVORE NA SUNCE i pitanje zasto nas nema na Itunes ...

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Pre bih rekao da je tu izbio kurslus na relaciji MTS i Apple iz razloga do koje tacke se pokriva servis a od koje se menja ceo uredjaj i ti sa time nemas veze a njima narafski treba vremena da to rese.
:: Iskreno, muka mi je od postova gde se na osnou JEDNOG iskustva osudjuje poslovanje bilo koje firme. jer i tamo rade LJUDI. To je sistem, mehanizam, sklon greskama i propustima kao i sami ljudi.
:: Znaci postoji kolektivna svest da ako je to Apple - on je savrsenstvo i to ne sme da postoji propust i bla bla truc... Da ako neki proizvod ima defekt - cela ta serija ne valja. Da ako neko nije usluzen kako treba, krece opste pljuvanje i sta sve ne jer kao sto rekoh i tamo rade LJUDI. Licno zakljucujem da smo postali ekstremno sebicni jer nemamo vise ni osnovnog razumevanja za druge i za postupke drugih a jos manje imamo strpljenja za resenje nekog problema nego hocemo drcno sve sad i odmah
:: P.S. A o ulogama velikih osvetnika i prividnih isterivaca pravde necu ni da govorim.
:: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
zerocool55 Re: ... 10.11.2014. 12:27 #570541

broj poruka: 1131
Po tvojoj prici ispade kao da je `Space Marko` usao u pekaru i trazio od prodavacice hleba da mu popravi Iphone.

Evo ti primera kupi fon u Americi i odi tamo sa istim problemima koje i ovde ljudi pominju za Iphone pa cu da vidim koliko ces da cekas... Tako da to sto pricas mozes da okacis macku o rep.

Ozbiljnoj firmi ne moze da se desi ovako nesto ali ovde u MTS-u moze zato sto tamo rade ocigledno pekarke i Pekari zaposleni preko stranackih funkcija..

:: Iskreno, muka mi je od postova gde se na osnou JEDNOG iskustva osudjuje poslovanje bilo koje firme. jer i tamo rade LJUDI. To je sistem, mehanizam, sklon greskama i propustima kao i sami ljudi.
:: Znaci postoji kolektivna svest da ako je to Apple - on je savrsenstvo i to ne sme da postoji propust i bla bla truc... Da ako neki proizvod ima defekt - cela ta serija ne valja. Da ako neko nije usluzen kako treba, krece opste pljuvanje i sta sve ne jer kao sto rekoh i tamo rade LJUDI. Licno zakljucujem da smo postali ekstremno sebicni jer nemamo vise ni osnovnog razumevanja za druge i za postupke drugih a jos manje imamo strpljenja za resenje nekog problema nego hocemo drcno sve sad i odmah
:: P.S. A o ulogama velikih osvetnika i prividnih isterivaca pravde necu ni da govorim.
:: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
vuk125 Re: Pazite se kad kupujete iPhone u MTS-u!!! 10.11.2014. 12:31 #570544

broj poruka: 2929
a sta si mogao da ocekujes drugo?
mene ovo sto si ti ti napisao ni malo ne cudi.
Daj Boze da ti uspe to da isteras.

:: Moja priča ukratko počinje ovako, kupio sam iPhone 6 Plus preko MTS-a i još uvek ga nisam dobio. Naime, uzeh prošli petak preko MTS-a na Terazijama 24 pomenuti telefon, i pre podne pri poslovnoj poseti tržnom centru Ušće reših da u radnji koja lepi folije uzmem foliju za pomenuti telefon. Pri postavljanju folije primetila se 5mm deformacija na levoj strani metalne obloge telefona, koju do tad nisam primetio. Još jednom da sam stavio silikonsku oblogu verovatno je nikad ne bih primetio, stvarno je mala. Spakujem telefon i odem istog momenta do Terazija 24 gde sam kupio telefon, znači sve se dešava u istom danu, i sve pre 14h
:: Momak koji je preuzeo telefon ustanovio je istu stvar i telefon sam ostavio sa opaskom da ću biti kontaktiran putem mail-a u zakonu predviđenih 8 dana. Isti taj dan šef radnje mi je rekao da Telekom pokriva servis, i da ne brinem, šta god to značilo. Da ne ulazim u besmislice šta i kako, reših da se strpim i sačekam da mi se ljudi jave šta dalje. Međutim kako je vreme prolazilo niko se nije javio i pored mojih dva puta zvanja CALL CENTAR da vidim da li nešto znaju
:: Kako na oba poziva nisu znali šta da mi kažu posle dvominutne provere svaki put (toliko bi čekao) koju bi u startu naplatili 10 RSD, ne bih dobio odgovor. Oba puta, njihov savet bi bio da odem u poslovnicu gde sam kupio telefon kako bi dobio odgovor, jer ne mogu da mi daju kontakt telefon radnje
:: Petak, 8 dana zakonom propisanih je probijeno, ja nisam dobio odgovor putem mail-a da znam na čemu. Odlazim posle 17h do njih da vidim šta se dešava. Dobih info od mladog gospodina za pultom da će telefon biti zamenjen novim, gde se pridružio njegov šef nekoliko sekundi potom da mi kaže da ću biti pozvan čim im stigne telefon koji je na putu
:: Odem kući, pozovu me da je telefon stigao, sedam u kola odlazim u radnju, i kreće drama. Naime, odvlače me u manji sobičak sa leve strane radnje, da mi objasne kako Apple neće da servisira njihove telefone, kako su oni odbili zahtev za zamenu itd. Na moje da polazim logikom da nisam zadovoljan zatečenim uređajem i da želim da raskinem ugovor, morao sam da napišem molbu i sad opet čekanje
:: Generalno kontaktiraću organ za zaštitu potrošača, i isterati stvar do kraja. Na ovome sigurno neće ostati. Ostaje samo onaj gorak ukus u ustima, i sa sigurnošću mogu reći da nikad, ali nikad više neću imati nikakve veze sa MTS-om
:: Moj zaključak je sledeći
:: - MTS nema rešeno pitanje sevisa za iPhone, tako da od reklamacije ništ
:: - Širom otvorite oči šta kupujet
:: - U kakvom god da je stanju vaš nov iPhone, MTS će krivicu prebaciti na Vas
VMARC Crnjak 10.11.2014. 13:54 #570549

broj poruka: 9439
Odes u prvi Apple store u okruzenju i zamenis telefon odmah :)
Jefinije ti je i brze...
Retoricko pitanje: Koj si Q kupovao iPhone preko operatera u Srbiji? Imas 200 000 din za bacanje?
Pa to niko normalan ne radi...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Sempron 3850
MSI AM1I
2GB Kingston 1600MHz
160GB
LC Power 1340MI 75W

Intel Celeron G1820
Asus B85M-G
2GB Kingston 1333MHz
250GB
IGMax 500W

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs