menjao sam tac na samsungu i to je proslo ok sada radi ali imam problem sto na njemu obicno ima` lepak`koji ga lepi za masku a ovde ga nije bili pa on sada ispada Pitanje sa cim da ga zalepim za prednju masku a da ga ne ostetim lepkom silikonom ili nesto trece znam da bi najbolje bilo sa trakom koja je lepljiva sa obe strane ali je nemam pa ne znam sta da stavim sta kazete -predlazete ovako ce mi od ispadanja iz lezista puci flet o taca pa nista nisam uradio pedlozi ili saveti ako ih imate
Pa kupi traku. Ako nemaš radnju elektro materijala u blizini, može i ona široka dvostrana žuta zidaruša, što se nabavlja u farbari. Samo ćeš je isečeš precizno i nema probljem.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.