Nudi mi neki lik zamenu da mi da iphone 5s.. Pitam ga jel original,kaze clud. Posto veze nemam sa iphone telefonima i apple nista nikada nisam dovatio u ruke,pa bi bilo dobro da mi sad neko kaze sta mu to dodje? zakljucan na iCloud!? Da li to moze da se otkljuca i koristi normalno ili ne moze? vidim po netu pisu da moze da sluzi za delove,dok negde procitam da moze da se otkljuca to sranje...
Mislim da ga jedino operater moze otkljucati. Jedino “IMEI Unlock“ a to koliko sam cuo dosta kosta ovisno di je kupljen. Verovatno ljudi znaju bolje, i ja sam svojevremeno bio zainteresovan za kupovinu takvog al odustadoh.. Mrka kapa.
To treba sve uza zid i metak u čelo, ako mene pitaš. U normalnim zemljama takvi se prijave i dalje po protokolu. Da je neko zaboravio iCloud password, a legalno je kupio telefon, to se da rešiti. Dakle, to može da bude samo kradeno.
:: Mislim da ga jedino operater moze otkljucati :: Jedino “IMEI Unlock“ a to koliko sam cuo dosta kosta ovisno di je kupljen :: Verovatno ljudi znaju bolje, i ja sam svojevremeno bio zainteresovan za kupovinu takvog al odustadoh. :: Mrka kapa.
Telefon je `cigla` Svako kacenje na WIFI odaje poziciju preko google mapsa, tako da ce, ako pravi vlasnik pozeli, u toku dana da ti zakuca murija na vrata. I da, glupost je da ima bilo kakve veze sa IMEI lockom. Na telefonu je ukljucena `Find My iPhone` opcija. (Prevod ti, naravno, ne treba).
Hvala na brzim odgovorima.. Procitao sam sad sve i skontao o cemu se tu radi..Odustao sam od zamene.. Apple nisam nikad nesto voleo,ne znam ni ja zasto.Tako da ne znam nista o njima jer ne pratim uopste... Hvala jos jednom,bar sam sad nesto novo naucio :)
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.