Doso trenutak da promenim moju zlatnu S3 , i imam ova dva na ponudu , sta mislite ? Cena im je ista, oba su stara nepunih dva meseca a i jedan i drugi prodaju moji dobri drugovi ali neznam za koji da se odlucim :) Svala pomoc, misljenje ili iskustvo je dobrodoslo :) ovako sam isto pisao i za s3 i odusevio me i mob a i clanovi sa detaljnim komentarima i iskustva :)
Salim se, to cu ja da pazarim, a moj glas ide za S4. Uzgred, taj S3 ne bih ni menjao, nista posebno neces da dobijes osim ako nisi geek pa da teras volju...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Pre par dana sam uzeo LG G3 32GB i prezadovoljan sam telefonom. Dok sam poredio telefone i odlucivao sta da uzmem, radio sam i na S5, ali je na mene LG G3 ostavio mnogo bolji utisak.
Ako za LG G3 16GB kazu da je klokovan G2, onda bi moj izbor, u tvom slucaju, definitovno bio G2.
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.1
Imam oba telefona, jedan moj, a drugi sam dobio na poslu i kupljeni su u razmaku od 10 dana negde u februaru... Moj izbor je S4, ali za nijansu nijanse. Imam utisak da je G2 malo brzi u radu, ali i malo nestabilnije radi, odnosno cesce mi u aplikacijama kaze ono `force close` (iste aplikacije imam na oba telefona) i cesce mu se desava da se generalno zaglupi, sa tim da je to izuzetno retko, na nivou statisticke greske. Boje ekrana mi se vise dopadaju na Samsungu, ali mi se cini da je LG malkice bolje osvetljen, mada to primetim samo kada koristim telefon kao navigaciju, a jako je sunce. Sto se fotki tice, i jedan i drugi prave sjajne, sa tim da su mi, kada gledam na laptopu, malo prirodnije one sa LG. O dizajnu ne vredi pricati, svako voli ono sto mu se svidja, a za mene nikada niko nece napraviti lepsi telefon od Motorole Motoluxe... GPS na oba telefona radi ekstra, sa mrezama i slicnim stvarima ni sa jednim nisam imao problem, mada mi se opet cini da mi je nekako zvuk lepsi na Samsungu, ali to moze biti i do operatera (MTS I Telenor). Baterija na oba telefona mi je ok, sa tim da mi se cini da na LG moze izdrzati vise kada je telefon u idle, a na Samsungu mi duze radi kada je u full loadu (ovo sam bas probao, uporedo sam stavio oba telefona da rade kao gps i LG je prvi poceo da kuka i prvi se ugasio i to, bogami, dobrih 45 min pre Samsunga).
Eto toliko od mene, ali, kazem ti, sta god da uzmes, neces pogresiti.
LG G2, 32GB, fullHD, 13mpx a s4 je standard i meni se cini da je g2 brzi na kratko sam ih koristio ali mi se i cini da g2 izgleda malo bolje :) imam oar dana da se resim :) jer im je novac potreban za docek inace ih ne bi prodavili :)
Ako ti ne smeta sto su tasteri pozadi... Definitivno LG G2. Ona glossy plastika mi toliko smeta kod Slinasumga da je to nenormalno. A i na kraju krajeva S4 je previse `isfuran``
Imao i jedan i drugi telefon, G2 je bolji od samsunga bar za 30%, u tih 30% ide opticka stabilizacija slike, baterija koja traje dva dana u odnosu na samsung koji moras da punis posle 12 sati, po meni mnogo bolji displej i bolja vidljivost kada sunce bije u displej, G2 je za generaciju hardverski napredniji i brzi. Sto se tice softvera i jedan i drugi imaju prednosti i mana, negde mi se vise svidjaju lg resenja a negde samsungova. Nadam se da sam ti pomogao i ako vidim da si se vec odlucio. Pozz.
Ni jedan ni drugi. OBa su plastikaneri sa groznom izradom.
:: :: Doso trenutak da promenim moju zlatnu S3 , i imam ova dva na ponudu , sta mislite :: Cena im je ista, oba su stara nepunih dva meseca a i jedan i drugi prodaju moji dobri drugovi ali neznam za koji da se odlucim : :: Svala pomoc, misljenje ili iskustvo je dobrodoslo :) ovako sam isto pisao i za s3 i odusevio me i mob a i clanovi sa detaljnim komentarima i iskustva : ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.