Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
SonyEricsson XPERIA ARC S
STRANA 1 OD 1
milos847 SonyEricsson XPERIA ARC S 14.12.2014. 17:16 T59874

status: user
broj poruka: 402
Telefon iz naslova, pre par meseci se ugasio (baterija je skoro bila prazna, pa pretpostavljam da se zato ugasio), stavim ga na punjač, neće da se puni (ni posle nekoliko sati držanja na punjaču).
Juče sam došao do još jednog telefona (ARC S, isto), zamenim im baterije i telefon normalno upali....sada (ovu preznu bateriju) stavim u ovaj drugi telefon i stavim da se puni i normalno se puni.
Napunio sam bateriju do nekih 40-50%, vratim u stari telefon i iz drugog puta upalim telefon....stavim da se puni i sve normalno radi.....lepo napunio telefon 100% sve radi OK i ugasim ga da stavim SIM karticu i sad opet ne mogu da upalim telefon???

(par puta sam prebacivao baterije i sa onom drugom baterijom bolje pali telefon, ali i ova baterija lepo pali onaj drugi telefon), ne mogu sada da zamenim telefon (tj. bateriju) jer više nemam taj drugi telefon a ovaj ne mogu da upalim i opet neće da se puni..!!??

Šta može da bude?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milos847 ..... 14.12.2014. 18:29 #575034

status: user
broj poruka: 402

Uspeo sam da upalim telefon....posle ne znam kog puta....baterija je puna 88%, ugasim ga opet (da ubacim SIM karticu) i opet ne mogu da ga upalim... :/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs